Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, uluit de ce i-a spus Coman lui Becali despre colegii săi: "Nu cred aşa ceva. M-a bulversat, nu era omul care să spună asta" | EXCLUSIV

Panduru, uluit de ce i-a spus Coman lui Becali despre colegii săi: "Nu cred aşa ceva. M-a bulversat, nu era omul care să spună asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Lui Basarab Panduru nu i-a venit să creadă ce a dezvăluit Gigi Becali, din discuţia privată cu Florinel Coman. Atacantul de la FCSB i-a spus finanţatorul că n-a putut conta pe colegii săi şi de aceea a încercat multe acţiuni individuale, care s-au dovedit a fi inutile, întrucât rapidiştii l-au blocat perfect.

Basarab Panduru, după FCSB - Rapid 1-2

FCSB s-a încurcat cu Rapid, scor 1-2, însă a rămas lider în Superliga, după ce şi CFR Cluj a pierdut cu Hermannstadt, scor 1-0. Meciul de pe Arena Naţională a avut urmări, iar Gigi Becali a transmis că e dispus să se despartă de Dorin Rotariu. Mai mulţi fotbalişti de la FCSB l-au dezamăgit pe Gigi Becali, iar Basarab Panduru a comentat cele 90 de minute de pe cel mai mare stadion al ţării. 

"Meciul foarte slab nu ştiu dacă a fost. Parcă n-aş putea spune, dar nici bun. Rapid nu trebuia să facă nu ştiu ce meci. Rapid a profitat de lipsa lui Rrahmani, Petrila, faptul că nu avea vârf, iar cei doi venind din mijlocaşi i-au ajutat să aglomereze mijlocul terenului.

Tactic şi cum s-au mişcat jucătorii Rapidului au făcut ce trebuiau să facă. FCSB părea favorită, luai meciul cu Voluntari, Petrolul şi mă gândeam că prima şansă o avea FCSB. Totul a fost individual la FCSB", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru

Florinel Coman a dat vina pe ceilalţi pentru tot ce a făcut greşit în FCSB - Rapid

Apoi, Basarab Panduru a fost uimit de ce a relatat finanţatorul FCSB, a doua zi după înfrângerea cu Rapid. 

Gigi Becali a spus că Florinel Coman şi-a motivat acţiunile individuale eşuate prin faptul că nu a avut soluţii din partea colegilor. Presupusele vorbe au fost crezute cu greu de Basarab Panduru, care n-a fost de acord cu acestea. De asemenea, fostul fotbalist a luat în calcul inclusiv o interpretare greşită a lui Gigi Becali, în privinţa versiunii pe care i-a prezentat-o "Mbappe".  

"M-a mirat ce am auzit azi, nu credeam că o să aud aşa ceva, că 'băi, nea Gigi, driblam că nu aveam cu cine'. Nu mă gândeam la aşa ceva, că face aşa ceva. Nu prea l-am mai văzut în postura asta, nu ştiu ce să cred, m-a bulversat pe mine că a zis aşa ceva.

Dacă e aşa, mă pune pe gânduri. M-a dat peste cap. Nu mă aşteptam niciodată de la el. Poate tu ai înţeles aşa, că el nu era omul care să spună aşa ceva. Încerc să fac ceva să cred că n-a zis aşa ceva, că nu e omul... Mai degrabă mi se pare că aşa a interpretat Becali.

Cine să-i reproşeze lui Coman din vestiar că a zis asta? Nu e nimeni care să-i spună ceva. Nu cred că a zis aşa ceva. El a vorbit cu Gigi la telefon. Cine să-i spună ce să spună? Mâine nu se întâmplă absolut nimic, că nu e cineva care să-i reproşeze ceva", a mai spus Basarab Panduru, după ce a auzit scuza lui Florinel Coman pentru prestaţia din FCSB - Rapid 1-2

 

 

Afla mai multe despre: basarab panduruflorinel comangigi becaliflorinel coman fcsb rapid 

viewscnt
Articole similare