Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu plec". Marius Măldărăşanu a anunţat de ce nu o părăseşte pe Hermannstadt. Ce plănuieşte la echipa din Sibiu: "Mă lasă să-mi fac meseria"

"Nu plec". Marius Măldărăşanu a anunţat de ce nu o părăseşte pe Hermannstadt. Ce plănuieşte la echipa din Sibiu: "Mă lasă să-mi fac meseria"

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a oferit o primă reacţie după 1-0 cu CFR Cluj. Principalul de pe banca echipei din Sibiu a transmis clar că nu pleacă de la echipă, deşi zvonuri există.

Hermannstadt l-a cucerit pe Marius Măldărăşanu! Nu vrea să plece fără să facă o performanţă cu clubul

FC Hermannstadt a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia CFR Cluj, în etapa a XV-a a Superligii. Unicul gol al meciului a fost marcat de Neguţ, în minutul 61.

FC Hermannstadt ocupă locul 4, cu 23 de puncte, iar după meci Marius Măldărăşanu a comentat victoria preţioasă a sibienilor. De asemenea, antrenorul a spus clar că nu are gânduri de plecare şi vrea să obţină o performanţă cu echipa sa, până când se va produce despărţirea, în viitor. 

"Mă bucur că am câştigat un meci foarte greu. La şedinţa tehnică nu am mai discutat despre posibilitatea de a urca pe locul 4, după meci. Mi-au reproşat băieţii, că de fiecare dată când îi anunţat pe ce loc urcam nu se întâmpla. Mi-au zis să nu-i mai anunţ. 

Au fost mai multe situaţii bune de partea noastră. În a doua repriză a venit golul. Multe de spus nu mai sunt. Felicit băieţii pentru efort şi atitudine. 

Nu sunt de acord. S-a făcut paravan, dar a căzut de parcă i-a dat cineva cu toporul. Eu cred că a fost o greşeală, iar un astfel de paravan se face des, mai ales atacanţii fac.

Nu plec. Mă simt bine, îmi fac meseria, mă lasă să-mi fac meseria. La un moment dat, da, se poate întâmpla. Avem un lot omogen. Nu m-am gândit şi nu mă gândesc să plec. Apar tot felul de ştiri în presă, dar aş vrea să facem o performanţă frumoasă aici. Mai sunt 15 meciuri, multe", a declarat Marius Măldărăşanu, după Hermannstadt - CFR Cluj 1-0, în Superliga. 

În clasament, CFR Cluj este pe locul doi, cu 30  de puncte, iar FCSB este lider, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: marius maldarasanumarius maldarasanu hermannstadthermannstadt cfr cluj 

viewscnt
Articole similare