Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă acuză: ”Un penalty total anapoda. Ce s-a întâmplat e scandalos”

Ovidiu Burcă acuză: ”Un penalty total anapoda. Ce s-a întâmplat e scandalos”
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a tras concluziile după eşecul dramatic suferit în faţa formaţiei UTA Arad.

Dinamo a pierdut partida din deplasare cu UTA Arad, scor 1-2, în etapa a 15-a din Superliga României.

Deşi a condus cu 1-0, formaţia bucureşteană a plecat cu zero puncte de la Oradea.

Golul dinamoviştilor a fost înscris de Politic, în minutul 8, iar pentru UTA au marcat Micovschi, în minutul 81, şi Marcelo Freitas, în minutul 90+4, dintr-un penalty acordat după consultarea VAR.

Ovidiu Burcă: ”Nu vorbesc de arbitraje, dar ce s-a întâmplat la faza aia e scandalos”

Această decizie de arbitraj a fost luată la rost de Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo precizând clar că nu se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri la faza respectivă.

Chestionat cu privire la viitorul său la cârma ”câinilor”, tehnicianul a afirmat că nu a avut nicio discuţie cu şefii săi legat de această temă.

”E un penalty pe care l-am primit total anapoda. E împotriva jocului, împotriva cursului jocului. Niciodată nu vorbesc de arbitraje, dar ce s-a întâmplat la faza aia e scandalos.

Suntem echipa care ar fi trebuit să câştigăm acest meci. Am avut ocazia să facem 2-0, dar meciul se incheie cu penalty-ul făcut cadou celor de la UTA. Şi, din păcate, nu s-a terminat seria de rezultate negative.

Nu am foarte multe lucruri pe care să le reproşez echipei. Avem foarte multe ocazii, nu înscriem, ne lipseşte puţină luciditate. Această decizie face ca noi să plecam fără puncte de aici.

E dureros că am acumulat foarte puţine puncte până acum. Au am avut nicio discuţie (n.r. cu conducerea). Nu sunt omul care să renunţe. Dinamo m-a învăţat să nu renunţ niciodată. Asta încerc să le transmit şi băieţilor.

Dacă cei din conducere consideră că sunt principalul vinovat, nu am nicio problemă să mă dau la o parte. Eu rezist, niciodată, de când m-am apucat de sport, nu au venit uşor lucrurile. Totul a venit după multă muncă şi suferinţă”, a declarat Burcă, după meci.

În clasament, Dinamo este pe locul 15, cu 11 puncte, iar UTA este pe 10.cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcasuperliga 

viewscnt
Articole similare