Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu e vina lui Burcă" Mircea Rednic a dat vina pe noii acţionari de la Dinamo şi n-a uitat cum a plecat din "Ştefan cel Mare": "Şi-au dorit retrogradarea, să le fie de bine"

"Nu e vina lui Burcă" Mircea Rednic a dat vina pe noii acţionari de la Dinamo şi n-a uitat cum a plecat din "Ştefan cel Mare": "Şi-au dorit retrogradarea, să le fie de bine"

UTA

Comentarii

Antrenorul de la UTA, Mircea Rednic, a recunoscut că Dinamo ar fi putut câştiga, deşi arădenii au luat cele trei puncte. "Puriul" a vorbit despre play-off, dar şi despre echipa sa de suflet, unde a observat lipsa de investiţii în lotul condus de Ovidiu Burcă.

Mircea Rednic, după UTA - Dinamo 2-1, în Superliga

UTA Arad a câştigat, cu scorul de 2-1, meciul susţinut, luni, în compania formaţiei Dinamo, în etapa a XV-a din Superligă. Pentru UTA au marcat Micovschi, în minutul 81, şi Marcelo Freitas, în minutul 90+4, dintr-un penalti acordat după consultarea VAR. Golul dinamoviştilor a fost înscris de Politic, în minutul 8.

"Am părăsit locul de baraj pe lângă care ne tot învârteam. Adversarul a făcut un meci bun tactic, au stat bine în teren şi nu prea am avut soluţii, iar ei au avut contraatacuri puternice, chiar puteam să pierdem. Noi nu ieşim la marcaj, dar îmi felicit băieţii. Le mulţumesc suporterilor, aveam mare nevoie de victorie. Mi-aş fi dorit să fim mai prezenţi în careu, dar Dinamo a făcut azi o partidă bună. 

Mă simt foarte bine, dar nu m-am putut uita la penalty. Nici nu m-am uitat, nu ştiu cum a dat. În plasa laterală? Freitas progresează de la meci la meci. Micovschi e un transfer bun, un suflet mare, cu caracter... Un super jucător. Schimbările mi-au reuşit. 

Eu le-am zis jucătorilor să visăm pentru play-off. Am văzut că şi suporterii visează, acum vor visa şi mai mult, dar cu Galaţi ne aşteaptă un meci greu la noi acasă, dar să vedem unde e casa noastră, dacă mai rămânem sau iau ne mutăm", a declarat Mircea Rednic, după partida UTA - Dinamo 2-1, în Superliga. 

Mircea Rednic, cu resentimente după ce a fost alungat de la Dinamo: "Şi-au dorit retrogradarea, să le fie de bine"

De asemenea, "Puriul" a vorbit şi despre Dinamo, iar el a dat vina pe lipsa de investiţii în echipă a noilor conducători, în timp ce pe Ovidiu Burcă l-a absolvit de vină. 

De asemenea, Mircea Rednic n-a uitat că a fost îndepărtat de la Dinamo, în decembrie 2021. 

"Dinamo, ca joc nu arată rău, doar ca încredere... Şi noi am trecut prin situaţia asta la începutul sezonului, cerinţele sunt mari şi le doresc tot binele. Burcă a venit într-o situaţie delicată, poate nimeni nu prelua echipa în situaţia lor. Nu e vina lui că conducătorii, noii acţionari, trebuiau să-şi dea seama că una e Liga 1 şi alta e Liga 2. Trebuiau să întărească echipa. Cred în continuare, iar la cum i-am văzut azi au calitate în grup. 

Am fost la Dinamo, m-au dat la o parte, nu am uitat, iar aici închei. A fost o înţelegere nerespectată între cei care erau la Dinamo atunci. Au vrut să aducă alţi doi antrenori după mine, să schimbe jucători, iar dacă rămâneam la Dinamo nu retrogradau. Şi-au dorit retrogradarea, să le fie de bine", a încheiat antrenorul de la UTA, Mircea Rednic. 

În clasament, Dinamo este pe locul 15, cu 10 puncte, iar UTA este pe 10, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: mircea rednicuta dinamomircea rednic dinamo 

viewscnt
Articole similare