Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu îşi pierde titularul. ”Am aflat că rămâne liber de contract”. Rivalul din Superligă care stă la pândă şi vrea să-l ia gratis

Mititelu îşi pierde titularul. ”Am aflat că rămâne liber de contract”. Rivalul din Superligă care stă la pândă şi vrea să-l ia gratis

FC U Craiova

Comentarii

Gigi Becali nu se mai opreşte şi continuă goana după jucători. Cea mai recentă ţintă vine de la Craiova lui Mititelu.

FCSB are o perioadă mai puţin fastă în acest moment al sezonului. După un început de campionat în care a bătut tot ce îi stătea în cale pe plan intern, acum vicecampioana bifează cu greu victorii.

Iar Gigi Becali este hotărât să nu lase din nou lucrurile la voia întâmplării. Patronul roş-albaştrilor are în vedere deja viitoarele ţinte.

Cum soarta lui Dorin Rotariu pare să fie deja pecetluită, sunt aşteptate transferuri noi la vicecampioană.

Iar unul dintre ele ar putea fi Yassine Bahassa, unul dintre jucătorii de top de la FCU Craiova.

În iarnă, acesta va intra în ultimele şase luni de contract, astfel că Gigi Becali a anunţat că îl va lua ca jucător liber în vara anului 2024.

Gigi Becali: ”M-am interesat şi am aflat nişte lucruri. Nu vreau să mă cert cu Mititelu”

Aşadar, afacerea Bahassa ar urma să-l coste pe Gigi Becali zero euro. Rămâne de văzut care va fi deznodământul acestei posibile mutări pe piaţa transferurilor.

”M-am interesat şi am aflat nişte lucruri de Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB dacă îl vreau liber de contract în vara anului viitor.

De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aş putea lua liber de contract? Nu vreau să mă cert cu Mititelu (n.r. Adrian, patronul lui FCU), dar eu aşa am aflat despre Bahassa. 

Am aflat că la vară rămâne liber de contract, iar acum în iarnă intră în ultimele şase luni de contract acolo, la Mititelu”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

Cotat la 700.000 de euro, Yassine Bahassa ajungea la Craiova, liber de contract, în vara anului 2022 de la francezii de la Quevilly Rouen.

În Bănie, jucătorul francez de 31 de ani a jucat până acum 57 de meciuri şi a reuşit şase goluri şi 10 assist-uri.

În acest sezon, Bahassa a fost titular în 14 etape pentru formaţia olteană şi a contribuit cu două pase de gol.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcu craiovayassine bahassa 

viewscnt
Articole similare