Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriela Szabo a pierdut procesul după ce a fost concediată de la CSM Bucureşti! Nereguli cu primele în valoare de 1 milion de lei

Gabriela Szabo a pierdut procesul după ce a fost concediată de la CSM Bucureşti! Nereguli cu primele în valoare de 1 milion de lei

Handbal

Comentarii

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că Gabriela Szabo a pierdut procesul împotriva PMB, în care a contestat măsura concedierii din funcţia de director al CSM Bucureşti.

Nicuşor Dan: "Gabriela Szabo a pierdut procesul împotriva noastră"

Decizia desfacerii contractului de muncă a venit ca urmare a concluziilor Comisiei de disciplină în care aceasta fost trimisă după ce corpul de control a descoperit mai multe nereguli în desfăşurarea activităţii ei ca director al CSM.

„Gabriela Szabo a pierdut procesul împotriva noastră în care a contestat măsura concedierii din funcţia de director al CSM Bucureşti. Decizia desfacerii contractului de muncă a venit ca urmare a concluziilor Comisiei de Disciplină în care aceasta fost trimisă după ce Corpul de Control a descoperit mai multe nereguli în desfăşurarea activităţii ei ca director al CSM”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

El a subliniat că, „printre concluzii, Corpul de Control a reţinut că în anul 2018, sub conducerea Gabrielei Szabo CSM a plătit prime în valoare totală de 1.076.330 de lei unor angajaţi care nu aveau dreptul la aceşti bani, mai exact personalului administrativ”.

„Primele pentru câştigarea competiţiilor se puteau acorda potrivit legislaţiei în vigoare la acel moment numai sportivilor şi colectivelor tehnice (antrenori, medici, kinetoterapeuţi). Mai mult, o parte consistentă din suma totală achitată personalului administrativ, respectiv 190.965 de lei, a fost încasată în mai multe tranşe de directorul general al CSM, Gabriela Szabo, tot sub formă de primă. În plus, Corpul de Control a constatat şi că reorganizările succesive ale instituţiei, făcute în 2017-2019, au fost deficitare, neducând la o îmbunătăţire a activităţii, a mai scris Dan.

Edilul general a adăugat că litigiile din perioada 2018-2022 au generat costuri de 2.928.065 de lei, reprezentând cheltuieli cu avocaţii de 1.205.213 de lei şi despăgubiri şi cheltuieli de judecată în valoare de 1.722.852 de lei, până la acest moment.

Afla mai multe despre: gabriela szabonicusor dangabriela szabo proces pmbgabriela szabo csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare