Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrajul din UTA - Dinamo, luat la rost de Mihai Stoica: ”Nu înţeleg. Poate pecetlui soarta unei echipe. VAR-ul produce nişte frustrări gigantice” | EXCLUSIV

Arbitrajul din UTA - Dinamo, luat la rost de Mihai Stoica: ”Nu înţeleg. Poate pecetlui soarta unei echipe. VAR-ul produce nişte frustrări gigantice” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Criza de rezultate la Dinamo se adânceşte, după ce a venit o înfrângere şi la Oradea cu una dintre contracandidatele pentru evitarea de la retrogradare, UTA Arad. În studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu şi Mihai Stoica au tras concluziile asupra meciului.

Dinamo a pierdut partida din deplasare cu UTA Arad, scor 1-2, în etapa a 15-a din Superliga României.

Deşi a condus cu 1-0, formaţia bucureşteană a plecat cu zero puncte de la Oradea.

Golul dinamoviştilor a fost înscris de Politic, în minutul 8, iar pentru UTA au marcat Micovschi, în minutul 81, şi Marcelo Freitas, în minutul 90+4, dintr-un penalty acordat după consultarea VAR.

La finalul meciului, Bogdan Cosmescu şi Mihai Stoica au tras concluziile jocului disputat în vestul ţării, iar principala fază de interes a fost cea a penalty-ului.

Cei doi au adus reproşuri arbitrajului brigăzii conduse de centralul Andrei Moroiţă, una în care arbitru VAR a fost George Găman.

În prelungirile partidei, penalty-ul care a decis soarta celor trei puncte a fost acordat cu VAR. În faţa ecranului, Moroiţă a depistat henţul comis de Homawoo, iar Freitas a transformat lovitura de pedeapsă.

Astfel, Dinamo nu a mai avut puterea de a reveni pe tabelă şi a rămas penultima în campionat, la finalul turului de sezon regular.

Bogdan Cosmescu a luat cuvântul: ”Eu nu înţeleg prezenţa lui Moroiţă în arbitraj. Toţi sunt slabi, dar el este foarte slab. În afară de statură, că am înţeles că are 1,90 metri”, a declarat comentatorul sportiv, la Orange Sport.

”Nu văd penalty. E o fază care decide soarta meciului”

Mihai Stoica consideră că nu a fost penalty: ”Eu nu înţeleg. E o fază care decide soarta meciului şi poate pecetlui soarta unei echipe.

Cam în patru minute şi-a dat seama Găman de la VAR că e penalty şi, după, lui Moroiţă îi ia 30 de secunde să dea. Nu înţeleg cum stai patru minute să vezi că e şi după în 30 de secunde să dai penalty.

Nu văd penalty. Nu ai cum să sari la cap fără mâini. Nu înţeleg. VAR-ul produce nişte frustrări gigantice”, a concluzionat şi Mihai Stoica.

În clasament, Dinamo este pe locul 15, cu 11 puncte, iar UTA este pe 10.cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: dinamomihai stoicasuperligauta arad 

viewscnt
Articole similare