Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cine-l ironizează pe Elias nu s-a uitat la meci". MM Stoica a comentat FCSB - Rapid 1-2: "Sunt greşelile noastre, nu ocaziile de gol ale rapidiştilor"

"Cine-l ironizează pe Elias nu s-a uitat la meci". MM Stoica a comentat FCSB - Rapid 1-2: "Sunt greşelile noastre, nu ocaziile de gol ale rapidiştilor"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit primele păreri după înfrângerea din derby cu Rapid, scor 2-1. Conducătorului i-a părut rău pentru fanii echipei şi s-a arătat deranjat că Elias Charalambous a fost ironizat pentru ce a declarat.

MM Stoica le-a transmis un mesaj celor care l-au ironizat pe Elias Charalambous, pentru ce a zis despre FCSB - Rapid 1-2

Rapid Bucureşti a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCSB, în etapa a 15-a din Superligă. Papeau şi Paul Iacob au marcat golurile învingătorilor, în timp ce Dawa a redus din diferenţă. 

MM Stoica a spus că regretă că FCSB nu i-a putut face fericiţi pe fani, însă n-a înţeles de ce Elias Charalambous a fost pus la colţ, după ce a spus că echipa din Berceni a fost superioară în cele 90 de minute de pe Arena Naţională. 

"Spun atât. Regret dintr-un singur motiv, că au fost mulţi suporteri şi au plecat dezamăgiţi. În schimb am regretat alte meciuri, după ce am pierdut cu Petrolul două puncte la ultima fază, după ce s-a întâmplat cu Voluntari, cu penalty nedat, chiar şi la Galaţi, în Cupa României. 

Sunt zile în care nu-ţi iese şi poţi face orice. Am văzut că a fost ironizat Elias că a zis că am fost superiori. Cine-l ironizează nu s-a uitat la meci. Alea ale rapidiştilor nu sunt ocazii de gol, sunt greşelile noastre. Noi am dormit. 

Noi am câştigat cu cele mai bune echipe din campionat, cu Farul, CFR, pe Craiove le-am spulberat, iar cu echipele mai slabe ne-am încurcat", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Ce a declarat Elias Charalambous, după FCSB - Rapid 1-2, în Superliga

"Am pierdut singuri meciul. Am controlat jocul, am fost echipa cu ocaziile, dar am suferit când nu am avut mingea. Din două greşeli uşoare... Îmi pare rău pentru jucători, din două greşeli prosteşti am luat două goluri.

Cred că scorul nu este cel corect. Îmi pare rău pentru jucători, au încercat. Sunt lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim.

Am avut ocazii, am marcat un gol. A fost greu la 0-2", a declarat Elias Charalambous, după FCSB - Rapid 1-2, în Superliga. 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb rapidelias charalambousmm stoica fcsb rapid 

viewscnt
Articole similare