Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde este văzut cel mai în vogă antrenor din Superligă. ”Poate pune şi condiţii” / ”Mi-aş dori ca şi alte echipe să arate la fel” | EXCLUSIV

Unde este văzut cel mai în vogă antrenor din Superligă. ”Poate pune şi condiţii” / ”Mi-aş dori ca şi alte echipe să arate la fel” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Hermannstaft a încheiat cu stil turul de campionat şi a trecut de CFR Cluj, gruparea din Gruia ratând astfel şansa de a trece peste FCSB. Antrenorul Marius Măldărăşanu a fost lăudat pentru munca foarte bună făcută la clubul din Sibiu.

FC Hermannstadt a învins-o, pe teren propriu, pe CFR Cluj, cu scorul de 1-0, în etapa a 15-a a Superligii României.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Neguţ, în minutul 61, care a prins un şut magistral sub transversală şi a lăcrimat de fericire după reuşita contra fostei echipe.

Ce echipă i s-ar potrivi celui mai în vogă antrenor din Superligă. ”Poate pune şi condiţii”

La finalul meciului, în cadrul emisiunii Minutul 91, experţii Orange Sport au tras concluziile celor întâmplate la Sibiu.

Basarab Panduru a început: ”A fost un gol frumos marcat de Neguţ. Hermannstadt a făcut multe lucruri ca să ajungă pe locul ăsta. În primul rând, nu pierde”.

Constantin Zotta a continuat ideea: ”Un meci echilibrat, dar Hermannstadt arată că vrea să joace, că duce mingea în faţă. Au mai avut situaţii de gol. E o echipă frumoasă, care îşi crează ocazii.

E un loc meritat şi mi-aş dori ca şi alte echipe din campionat să arate la fel. Arată că are un antrenor, că are un şef, un stăpân”.

Basarab Panduru a intervenit: ”Un antrenor pe care îl vezi în viitorul apropiat la o echipă tare şi să facă faţă. E şi într-o postură favorabilă, în care poate pune şi condiţii”.

Moderatorul Dan Udrea a lansat întrebarea dacă Marius Măldărăşanu ar face faţă la Rapid, echipă la care a fost jucător. Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu şi-a exprimat opinia: ”Nu cred că se poate”.

Panduru a detaliat ideaa colegului său de studio: ”Jocul lui Hermannstadt i se datorează lui Măldărăşanu, dar el are nevoie de Dani Coman”.

Marius Măldărăşanu este antrenorul lui FC Hermannstadt de la 1 iulie 2021. Ca jucător a fost legitimat la Rapid între 1998 şi ianuarie 2008, cu scurtă perioadă de şase luni în care a fost împrumutat la Beşiktaş, în 2003.

În clasament, la finalul turului de sezon regular, CFR Cluj este pe locul doi, cu 30  de puncte, iar FCSB este lider, cu 31 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt ocupă locul 4, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: hermannstaftmarius maldarasanusuperliga 

viewscnt
Articole similare