Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mandorlini, examen picat: ”Ne gândeam cu toţii să fim pe primul loc, nu trebuia să greşim, dar am făcut-o”

Mandorlini, examen picat: ”Ne gândeam cu toţii să fim pe primul loc, nu trebuia să greşim, dar am făcut-o”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini (63 de ani), a tras concluziile după eşecul echipei sale la Sibiu, cu Hermannstadt.

CFR Cluj a pierdut meciul din deplasare cu FC Hermannstadt, scor 0-1, în etapa a 15-a a Superligii României.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Neguţ, în minutul 61, care a prins un şut magistral sub transversală.

Mandorlini: ”Este o mare dezamăgire”

La finalul partidei, Andrea Mandorlini nu s-a arătat prea încântat de evoluţia echipei sale, dar a subliniat că sezonul este lung.

Antrenorul italian a punctat faptul că jucătorii săi nu au fost mai lucizi, mai eficienţi în faţa porţii.

”Campionatul este lung. Este, cu siguranţă, o mare dezamăgire. Din păcate a fost un examen important pe care nu l-am trecut. Seara asta a fost una importantă şi noi nu am jucat bine.

Sigur, am încercat să schimbăm. Poate în această seară mentalitatea… am vrut, dar am avut puţine şanse. Am avut posesie bună, dar nu am fost incisivi în faţa porţii.

Am avut multă posesie, putem să facem atât de multe lucruri. Nu am fost periculoşi. Era important să nu pierdem, am pierdut un examen important toată lumea, inclusiv eu.

Trebuie să privim înainte. Am făcut prea puţin pentru a câştiga acest meci. Încă mai sunt partide importante de jucat. Ne gândeam cu toţii să fim pe primul loc, era un examen important în care nu trebuia să greşim, dar am făcut-o”, a declarat Mandorlini, după meci.

Astfel, CFR Cluj a ratat şansa de a trece peste FCSB şi a încheiat turul de campionat pe locul 2, cu 30 de puncte, FCSB având cu unul mai mult.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorilinisuperliga 

viewscnt
Articole similare