Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revolta unui antrenor din Liga 1 după greşelile uriaşe de arbitraj: ”Noi muncim ca sclavii pe plantaţie, ei se duc şi arbitrează în UCL”

Revolta unui antrenor din Liga 1 după greşelile uriaşe de arbitraj: ”Noi muncim ca sclavii pe plantaţie, ei se duc şi arbitrează în UCL”

Superliga

Comentarii

Unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din Liga 1 s-a revoltat după ce arbitrii care au greşit la meciul din etapa trecută au mers ulterior şi au arbitrat meciuri din cupele europene.

Fără VAR, fotbalul românesc se confruntă în continuare cu erori foarte grave de arbitraj. Câţiva dintre arbitrii care conduc meciurile din Liga 1 sunt pe lista UEFA şi sunt deseori delegaţi la meciurile din cupele europene.

Unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din Liga 1 este revoltat de această situaţie, mai ales că a fost dezavantajat chiar în etapa trecută.

Revolta unui antrenor din Liga 1: ”Ei greşesc în campionatul nostru şi apoi arbitrează bine-mersi în Liga Campionilor”

În etapa trecută, cea mai controversată fază s-a petrecut la meciul Chindia - Rapid 2-2. În minutul 89, când dâmboviţenii conduceau cu 2-1, Marzouk a marcat golul egalizator, deşi se afla într-o poziţie cât se poate de clară de off-side.

Partida Chindia - Rapid a fost condusă la centru de Andrei Chivulete şi tuşierul care ar fi trebuit să vadă poziţia de off-side a fost Sebastian Gheorghe.

Cei doi se află pe lista UEFA, astfel că au fost delegaţi în această săptămână la meciurile din cupele europene.

Sebastian Gheorghe face parte din brigada lui Ovidiu Haţegan şi a fost tuşier la meciul Inter - Şahtior, scor 2-0, în grupele Champions League.

Andrei Chivulete, centralul de la Chindia - Rapid, face parte din brigada lui Istvan Kovacs şi va fi arbitru de rezervă la meciul AS Roma - Zorya, în grupele Conference League.

Toată această situaţie l-a revoltat pe Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, care încă n-a putut să treacă peste cele două puncte pierdute cu Rapid:

”Ei se duc si arbitreaza bine-mersi prin Liga Campionilor. Ei se duc şi arbitrează prin UCL în loc să fie concentraţi la meciurile şi din campionatul nostru să nu facă greşeli.

Greşelile lor ne mai costă pe noi şi alţi 3 jucători suspendaţi. Ei sunt bine-mersi, noi fără puncte, fără jucători, ei bine-mersi se duc şi arbitrează pe Inter cu Şahtior.

Daca tu greşeşti în campionatul nostru şi greşeşti flagrant, şi nu o greşeală care nu influenţează, după aceea te duci şi arbitrezi în cupele europene. De ce alţii să fie prin cupele europene, care greşesc şi altii, care muncesc, să nu fie pe nicăieri?

Noi am fost ca la box de fiecare dată, domne' ne-a mai dat câte o directă, ne-am ridicat şi din directa aia, ne-a mai dat una la ficat, ne-am ridicat şi un upercut după aia... păi aşa la nu ştiu câte meciuri? Da-o încolo, păi noi suntem cei mai fraieri din tot fotbalul românesc?

Este un sentiment de frustrare când munceşti 90 de minute ca un scalv pe plantaţie”, a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil sandoi 

viewscnt
Articole similare