Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivalii de la FCSB, uimiţi de parcursul lui Dinamo de până acum: ”E mare lucru ce-au reuşit” | EXCLUSIV

Rivalii de la FCSB, uimiţi de parcursul lui Dinamo de până acum: ”E mare lucru ce-au reuşit” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Dinamo a reuşit o victorie încântătoare, sâmbătă seară, pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 3-2 (), într-o partidă din etapa a 6-a Superligii.

Meciul a fost plin de dramatism, cu o lovitură de la 11 metri ratată de FC Voluntari, prin Sigurjonsson, în minutul 90+7.

Mihai Stoica, reverenţe pentru Dinamo

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat, pentru moment, până pe locul 7, cu 7 puncte, în timp ce FC Voluntari a rămas pe locul 4, cu 9 puncte.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, consideră că victoria obţinută de Dinamo pe terenul celor de la Voluntari este cea mai importantă realizată de ”câini” după momentul retrogradării istorice în Liga 2.

A spus şi Ovidiu Burcă, mai devreme, că are un grup de jucători care arată mai bine de la săptămână la săptămână. Ceea ce se vede.

Când am văzut-o pe Dinamo jucând cu Dejul, anul trecut, am zis că nu au nicio şansă nici la baraj. Uite că au trecut de baraj, dar mai mari surprize sunt rezultatele din ultimele etape.

La baraj, au găsit o echipă care se dezmembra. Însă, acum... Este cel mai mare rezultat pe care l-a realizat Dinamo după retrogradare. Să baţi Voluntariul, la Voluntari, e mare lucru”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În runda următoare, Dinamo va juca acasă, contra celor de la Petrolul Ploieşti, sâmbătă, 26 august, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: mihai stoicaovidiu burca 

viewscnt
Articole similare