Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Lewandowski a rupt contractul. Decizia radicală luată de atacantul polonez în urma războiului din Ucraina. De ce sunt acuzaţi chinezii de la Huawei

Robert Lewandowski a rupt contractul. Decizia radicală luată de atacantul polonez în urma războiului din Ucraina. De ce sunt acuzaţi chinezii de la Huawei

Bayern Munchen

Comentarii

Polonezul Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen, a rupt colaborarea cu gigantul chinez în telecomunicaţii Huawei, acuzat de presă de colaborare cu Rusia în contextul războiului din Ucraina.

Compania chineză a respins însă aceste acuzaţii, calificându-le drept "fake news".

"Noi am luat decizia de a pune capăt cooperării de marketing între Robert Lewandowski şi Huawei. Astfel, realizarea tuturor prestaţiilor promoţionale a fost suspendată din partea noastră", a declarat agentul fotbalistului, Tomasz Zawislak, într-un comunicat dat publicităţii, fără să precizeze motivul ruperii contractului.

Conform presei poloneze, decizia este legată de un articol publicat de cotidianul britanic Daily Mail care acuză Huawei că ar fi ajutat Rusia să securizeze internetul în faţa atacurilor hackerilor pro-ucraineni.

Daily Mail a citat în articolul său un raport publicat pe un site chinez şi care a dispărut ulterior.

Grupul chinez a confirmat, la rândul său, ruptura contractului. "Huawei CBG Poland regretă finalul parteneriatului cu Robert Lewandowski. Noi apreciem cooperarea noastră de mai mulţi ani şi îi urăm mult noroc pentru viitor", a indicat Huawei.

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare