Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul cu ”execuţii mai bune decât Mutu, Pancu şi Ganea”! Florin Bratu mizează pe el să fie viitorul vârf al echipei naţionale

Românul cu ”execuţii mai bune decât Mutu, Pancu şi Ganea”! Florin Bratu mizează pe el să fie viitorul vârf al echipei naţionale

Echipa națională

Comentarii

FLorin Bratu a vorbit despre atacantul Fiorentinei, Louis Munteanu, pe care îl consideră un viitor star al echipei naţionale.

Florin Bratu are responsabilitatea de a dezvolta tinerii fotbalişti români şi a îi pregăti pentru a face pasul la naţionala mare.

Ca selecţioner al naţionalei U21, fostul atacant trebuie să aibă un ochi pentru talent şi potenţial şi să identifice fotbaliştii care ar putea contribui decisiv atât pentru selecţionata mică, cât şi pentru cea mare, în viitor.

România va fi gazdă la Europeanul U21 din 2023, astfel că Bratu şi jucătorii săi vor disputa doar meciuri amicale până la turneul final, meciuri în care selecţionerul poate utiliza o multitudine de fotbalişti.

Întucât nu este presat de rezultate, Bratu poate definitiva mai uşor un lot pentru Europeanul U21, iar selecţionerul ”tricolorilor” mici pare să aibă deja în vizor un atacant.

Românul cu ”execuţii mai bune decât Mutu, Pancu şi Ganea”

Ianis Stoica şi Jovan Markovic sunt tineri fotbalişti ce au impresionat în Liga 1 şi care ar putea fi variante utile în atac, însă Bratu îl vede pe Louis Munteanu ca viitorul star al echipei naţionala.

Selecţionerul U21 l-a lăudat pe tânărul atacant al Fiorentinei, spunând că niciunul dintre Mutu, Ganea, Pancu sau Bratu însuşi nu avea execuţiile sale.

Un jucător pe care vreau să îl câştigăm anul viitor este Louis Munteanu. A fost la mine acum, dar nu joacă la club. El este la Primavera.

Apare în ultimele meciuri ca rezervă la prima echipă, dar încă nu joacă. Nici eu, nici Mutu, nici Pancu, nici Ganea, niciunul nu aveam execuţiile pe care le are el.

I-am spus, trebuie să îşi dorească mai mult. A fost şi accidentat, are nevoie de ambiţie şi va fi super.

Trebuie să se dezvolte în continuare. Are toate calităţile, are tărie de sine, e stăpân pe execuţiile lui, nu are trac, nu are frică.

Probabil lipsa jocurilor l-a afectat. Eu îmi doresc să revină la nivelul pe care îl avea la Viitorul”, a declarat Florin Bratu, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: florin bratulouis munteanu 

viewscnt
Articole similare