adplus-dvertising
You are here:

Sfătuitorul din umbră al lui Gigi Becali? Omul în care latifundiarul are ”încredere oarbă” | EXCLUSIV

Sfătuitorul din umbră al lui Gigi Becali? Omul în care latifundiarul are ”încredere oarbă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După accidentul în care a fost implicat Gigi Becali, Dumitru Dragomir a oferit câteva detalii despre relaţia dintre latifundiarul şi Ionuţ Luţu.

Ionuţ Luţu era la volanul maşinii lui Gigi Becali când cei doi au fost implicaţi într-un accident. Conform unui martor, şoferul din autovehiculul latifundiarului nu a acordat prioritate, cauzând coliziunea.

Astfel, Ionuţ Luţu a rămas fără carnet, iar Gigi Becali fără şofer. Însă, Dumitru Dragomir susţine că nu aceea era relaţia dintre cei doi, de şef / şofer.

Fostul şef de la LPF susţine că Ionuţ Luţu este un om cu care Becali se sfătuieşte şi în care are încredere 100%, chiar ”oarbă”.

Lipsa carnetului lui Luţu nu îl va afecta pe nimic cu finanţatorul FCSB-ului, întrucât el ar fi cel ce conduce foarte des oricum, spune Dumitru Dragomir.

Omul în care Gigi Becali are ”încredere oarbă”

Luţu nu fost niciodată şoferul lui Becali. Este cel mai de încredere om pe care eu l-am văzut în viaţa mea. Gigi are încredere oarbă în el. Iar omul ăsta a dovedit de fiecare dată.

Dă dovadă de foarte mare loialitate. Şi ce dacă el a rămas acum fără carnet? O să conducă Gigi şi în dreapta o să fie Luţu. Şi aşa de cele mai multe ori conducea Gigi”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru telekomsport.ro.

Accidentul în care au fost implicaţi cei doi a avut loc luni dimineaţa, iar, conform unui martor ocular, Ionuţ Luţu ar fi fost vinovat pentru coliziune.

”Eu eram în coloana din spatele maşinii Mercedes. Mergeam pe Bulevardul Aviatorilor, sensul spre Piaţa Victoriei.

La un moment dat, şoferul Mercedesului a frânat brusc, fără să semnalizeze şi a făcut stânga în dreptul străzii Aleea Alexandru, peste linia dublă continuă.

Din sens opus, dinspre Victoriei, venea o Dacia Logan de culoare gri, pe care a lovit-o în zona roţii din stânga-spate.

Probabil că n-a văzut Loganul, pentru că era de culoare gri, plus că intensitatea farurilor nu era aşa bună.

În urma impactului, Loganul a fost aruncat pe contrasens, în timp ce Mercedesul s-a răsucit cu spatele spre Aleea Alexandru”, declara martorul, pentru telekomsport.ro

                      

                           

                                                                                                                                                                                                                                                  Autor: Răzvan Ionaşcu

viewscnt
Articole similare