Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romelu Lukaku şi-a ales numărul la Chelsea! Belgianul vrea să rupă un blestem vechi de 17 ani

Romelu Lukaku şi-a ales numărul la Chelsea! Belgianul vrea să rupă un blestem vechi de 17 anigalerie foto

Chelsea

Comentarii

Romelu Lukaku a revenit oficial la Chelsea, la 10 ani după ce semnase iniţial cu formaţia londoneză.

Romelu Lukaku s-a întors la Chelsea, la şapte ani după ce părăsise clubul. Belgianul semnase iniţial în 2011 cu formaţia londoneză, însă a fost împrumutat la West Brom şi Everton după ce nu a convins pe Bridge. Dorind să fie titular, Lukaku a fost vândut definitiv ”caramelelor”, pentru 35 de milioane de euro.

Iar şapte ani mai târziu, Chelsea a plătit 115 milioane de euro pentru a îl readuce la Londra. Trecut între timp şi pe la Manchester United şi Inter, atacantul de 28 de ani s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai redutabili marcatori din lume şi este văzut ca piesa lipsă din puzzleul lui Thomas Tuchel.

Romelu Lukaku şi-a ales numărul la Chelsea!

Cu Abraham plecând pentru a îi face loc belgianului, Lukaku a avut şansa de a prelua blestematul număr nouă al lui Chelsea. În afara lui Abraham, care oricum nu a covins pe Bridge în final, nouă jucători au mai purtat numărul din 2004 până în ziua de azi, niciunul cu succes.

Hernan Crespo, Mateja Kezman, Khalid Boulahrouz, Steve Sidwell, Franco Di Santo, Fernando Torres, Radamel Falcao, Alvaro Morata şi Gonzalo Higuain au mai fost nouarii lui Chelsea, niciunul neavând impactul dorit.

Vorbind despre decizia făcută, Romelu Lukaku nu a părut prea îngrijorat de presupusul blestem. Belgianul s-a arătat mândru că are oportunitatea de a prelua numărul simbolic şi a afirmat că tot ce îşi doreşte este să ajute echipa.

”Am voie să spun? Da, am numărul 9. Sunt fericit şi norocos să mă aflu în această situaţie. Va fi un meci foarte greu, dar ne vom pregăti pentru o bătălie. M-am antrenat. Am avut parte de cantonament. Acum vreau să îmi ajut colegii şi sunt disponibil dacă antrenorul vrea ca eu să joc”, a declarat Lukaku, conform Goal.

Afla mai multe despre: chelsearomelu lukakunumăr lukaku 

viewscnt
Articole similare