Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a ajuns prea departe!”. Emiliano Martinez i-a deranjat pe francezi cu ironiile la adresa lui Mbappe. Ce urmează pentru portarul argentinian

”S-a ajuns prea departe!”. Emiliano Martinez i-a deranjat pe francezi cu ironiile la adresa lui Mbappe. Ce urmează pentru portarul argentinian

Cupa Mondială

Comentarii

Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Franţa, a anunţat faptul că a luat măsuri după comportamentul argentinienilor faţă de jucătorii Franţei, în special faţă de Kylian Mbappe.

”S-a ajuns prea departe”. Emiliano Martinez a exagerat cu ironiile la adresa lui Mbappe. Ce urmează pentru portarul argentinian 

Portarul naţionalei Argentinei este în mijlocul unei noi faze care stârneşte controverse în mediul online, pentru că nu s-a putut abţine nici măcar la petrecerea alături de fanii din ţara sa natală şi l-a atacat din nou pe fotbalistul care i-a marcat de 4 ori în finala Campionatului Mondial din Qatar.

Prezent la Buenos Aires la sărbătoarea naţională după câştigarea celui de-al 3-lea titlu mondial pentru Argentina, Emiliano Martinez a fost surprins la un moment dat la bustul gol, cu medalia de campion mondial la gât, având în mână o păpuşă pe faţa căreia e o poză cu chipul lui Kylian Mbappe. 

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noël Le Graet, a luat atitudine şi i-a scris echivalentul său argentinian de batjocura jucătorilor argentiniei împotriva lui Kylian Mbappé în timpul sărbătorilor pentru victoria la Cupa Mondială din Qatar.

Într-un interviu publicat vineri de ziarul Ouest-France, Le Graet subliniază că i-a scris preşedintelui Asociaţiei Argentinei de Fotbal (AFA), Claudio Tapia, pentru că consideră „că aceste excese sunt anormale în cadrul a unui sport de competiţie” şi nu reuşeşte „să le înţeleagă”. "S-a mers prea departe. Comportamentul lui Mbappé a fost exemplar", continuă el.

Cred că aceste exagerări nu sunt normale în contextul unei competiţii sportive!”

”Am demarat mai multe proceduri. Este şocant. Aceştia sunt nişte băieţi care au dat tot ce aveau mai bun ca naţionala Franţei să câştige Cupa Mondială. Este important să îi sprijinim. I-am scris omologului meu de la Federaţia Argentiniană de Fotbal (n.red. Claudio Tapia).

Cred că aceste exagerări nu sunt normale în contextul unei competiţii sportive. Este dificil de înţeles. S-a ajuns prea departe. Comportamentul lui Mbappe a fost exemplar”, a transmis Noel Le Graet, conform RMC Sport.

Ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, ceruse deja ieri, într-un interviu radio, ca FIFA să investigheze insultele fotbaliştilor argentinieni împotriva lui Mbappe&CO. 

Emi Martinez e complet "sărit". Cu ce a apărut la parada campionilor, după controversele pe care le-a stârnit în Qatar. Gestul, taxat imediat | FOTO

Afla mai multe despre: mbappeemiliano martinez 

viewscnt
Articole similare