Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a păcălit Rapidul cu Djokovic?. Transferul croatului este considerat o „ţeapă”: ”Becali nu prea se înşală cu jucătorii pe care i-a gonit” | EXCLUSIV

S-a păcălit Rapidul cu Djokovic?. Transferul croatului este considerat o „ţeapă”: ”Becali nu prea se înşală cu jucătorii pe care i-a gonit” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Damjan Djokovic a fost titularizat de Cristiano Bergodi în meciul Dinamo – Rapid, însă jocul croatului transferat de la FCSB a lăsat de dorit.

De mulţi ani, Gigi Becali obişnuieşte să îşi critice jucătorii, la televizor, după meciurile mai slabe ale echipei sale. Unii ajung să iasă din formă din cauza declaraţiilor, în timp ce alţii cresc şi mai mult.

De asemenea, Becali a luat de-a lungul timpul decizii neînţelese de alţii în momentele în care a îndepărtat jucători. Dar acum, Bogdan Cosmescu a ţinut să îi dea dreptate patronului de la FCSB pentru decizia luată în privinţa lui Djokovic!

Damjan Djokovic dezamăgeşte în Giuleşti. Transferul croatului, „ţeapă” pentru Rapid?

Noi critici pentru Damjan Djokovic, jucătorul transferat de Rapid de la FCSB. Mijlocaşul giuleştenilor a evoluat în al doilea său meci oficial pentru Rapid şi nu a rupt nici acum gura târgului.

”Trebuie să reunoaştem, că Gigi Becali s-a păcălit rar cu fotbaliştii pe care i-a gonit. Nu au fost jucători care să plece şi să facă furori la alte echipe. În general nu prea se înşală. E devrene să zicem, dar Djokovic mi s-a părut momentan modest la Rapid.

Poate Djokovic îşi găseşte locul, dar Becali nu prea se înşală, nu ştiu cum face cu jucătorii ăştia pe care-i îndepărtează”, a declarat Bogdan Cosmescu pentru Orange Sport. 

  • 300.000 este cota lui Damjan Djokovic, care a ajuns la Rapid pe 7 ianuarie 2024 şi a semnat un contract cu formaţia din Giuleşti până în vara lui 2025.

Croatul a jucat în tricoul lui FCSB înainte să ajungă la Rapid, însă Gigi Becali a decis să renunţe la serviciile sale după ce a bifat 23 de meciuri, a dat patru goluri şi a oferit o pasă decisivă.

MM Stoica, ironie după ce CFR Cluj a făcut show cu Voluntari: ”N-o fi fost?”

Afla mai multe despre: djokovicrapidgigi becali 

viewscnt
Articole similare