Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-au luptat mult cu boala". Mircea Lucescu a reacţionat după decesul lui Gianluca Vialli

”S-au luptat mult cu boala". Mircea Lucescu a reacţionat după decesul lui Gianluca Vialli
Comentarii

A murit Gianluca Vialli, fostul atacant de la Juventus sau Chelsea, la doar 58 de ani. Se lupta cu cancerul pancreatic de cinci ani, de când fusese diagnosticat pentru prima dată cu boala.

”S-au luptat mult cu boala". Mircea Lucescu a reacţionat după decesul lui Gianluca Vialli

Gianluca Vialli a murit la 58 de ani, după o lungă luptă cu cancerul la pancreas. Legendarul atacant se afla internat în spital încă de dinainte de Crăciun, în stare gravă, iar organismul său a cedat în lupta cu boala incurabilă.

Vialli făcea parte din delegaţia naţionalei Italiei, cu care a câştigat Campionatul European în 2021.

Recent, fostul atacant de la Chelsea sau Juventus a fost nevoit să renunţe la jobul său din cadrul naţionalei Italiei pentru a se putea concentra pe lupta cu boala, după ce medicii l-au sfătuit să facă acest lucru. Medicii l-au diagnosticat pe Vialli cu cancer pancreatic în 2017.

După ce Dan Petrescu, fostul coleg al italianului, a reacţionat, a venit rândul lui Mircea Lucescu să-l deplângă pe regretatul Vialli.

"A fost un băiat extraordinar. Dincolo de terenul de joc, un om extrem de implicat în toate problemele sociale. Foarte multe luări de poziţii. Şi politice, şi de altă natură. A fost un foarte bun jucător, foarte inteligent în terenul de joc, calităţi deosebite de golgheter. Apărea în spaţii neaşteptate, cum s-a întâmplat şi la Bucureşti.

Îmi pare foarte rău pentru el. Din câte am înţeles eu, suferea de această boală de mai mult timp. La fel ca Mihajlovic, şi el un fost jucător al Sampdoriei. Tot aşa, s-au luptat mult cu boala", a spus Mircea Lucescu, conform AS.ro.

BREAKING NEWS | A murit Gianluca Vialli, la 58 de ani! Avea cancer pancreatic

Afla mai multe despre: gianluca valli 

viewscnt
Articole similare