Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să le fie ruşine! Au distrus totul”. Florin Răducioiu a răbufnit după Rapid - Hermannstadt 0-1

”Să le fie ruşine! Au distrus totul”. Florin Răducioiu a răbufnit după Rapid - Hermannstadt 0-1

Fotbal

Comentarii

Fostul mare internaţional român Florin Răducioiu (52 de ani) i-a apostrofat pe finanţatorii celor de la FC Hermannstadt pentru că au permis pierderea celor nouă puncte, într-un moment al clubului atât de bun.

Florin Răducioiu ”pune tunurile” pe şefii lui Hermannstadt: ”Au stricat totul”

Cu cele nouă puncte ”confiscate”, FC Hermannstadt ar fi fost acum pe locul 8, cu 38 de puncte, în contextul actual.

De asemenea, jucătorii poate ar fi avut altă determinare în ultimele cinci runde, având şanse la play-off, şi ar fi acumulat mai mult de cinci puncte.

Florin Răducioiu este de părere că FC Hermannstadt va avea o viaţă grea în play-out şi, la jocul pe care îl arată, este o candidată serioasă la locurile de baraj sau chiar la retrogradare.

După ce au făcut aceşti băieţi la începutul campionatului, au venit conducătorii şi au distrus tot. Să le fie ruşine celor care finanţează Hermannstadt. Şi-au bătut joc de echipa aceasta care cocheta cu locurile de play-off.

Este o cădere psihică. Antrenorul Mădărăşanu, pe care îl apreciez, a încercat să îi ţină în priză. El este liderul. Nu este simplu. Nu ştiu ce îi aşteaptă în play-out. În momentul de faţă, Hermannstadt e una din cele mai slabe echipe din campionat”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport, după victoria sibienilor din Giuleşti, scor 1-0.

Rapid - Hermannstadt 0-1 (Balaure 32)

  • RAPID: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, C. Ignat, Junior Morais – Emmers (Kait 46), Crepulja (A. Albu 46), A. Ioniţă II – Papeau (Pănoiu 75), Luckassen (Dugandzic 46), Ongenda (Costache 46).
  • ANTRENOR: Adrian Mutu
  • FC HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Biceanu (Antoche 88), Sota Mino – Balaure (Bărbuţ 78), Limaj (Baba Alhassan 70), C. Popescu (Oroian 70) - D. Paraschiv (G. Iancu 71).
  • ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Afla mai multe despre: raducioiuhermannstadt - rapid 

viewscnt
Articole similare