Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să nu ne facem iluzii". Adrian Mutu anunţă schimbări la Rapid în campionat înaintea partidei cu U Cluj

"Să nu ne facem iluzii". Adrian Mutu anunţă schimbări la Rapid în campionat înaintea partidei cu U Cluj

Rapid

Comentarii

Antrenorului Rapidului, Adrian Mutu, a prefaţat partida dub etapa a opta a Superligii cu Universitatea Cluj.

Adrian Mutu, înainte de Rapid Bucureşti - U Cluj

Se anunţă un nou meci incendiar în Giuleşti, între Rapid Bucureşti şi U Cluj, marţi, de la 22:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Într-o perioadă în care în Superligă se joacă din trei în trei zile, Adrian Mutu anunţă că va produce schimbări în echipa de start, din cauza ritmului. 

"Ne aşteaptă un meci la o diferenţă de două zile. N-am avut timp să ne odihnim, dar asta este. Va trebui să jucăm şi s-o facem la nivel înalt. Sunt nevoit (n.r. - să schimb liniile), pentru că avem meciuri la o distanţă destul de scurtă între ele. Am şi un lot destul de bun. Sunt băieţi care vor avea şansă să dovedească. 

Au fost goluri foarte frumoase (n.r. - cu Sepsi). Pentru mine e mai puţin important acest lucru. Mă bucur că Ioniţă a reuşit să înscrie, aşa cum a făcut-o şi Sefer. 

Sunt jucători care au posibilitatea de a face diferenţa în orice moment. Atât Sefer, cât şi Ioniţă pot în orice moment să scoaţă din pălărie o execuţie de genul acesta. 

Presiunea rămâne aceeaşi (n.r. - pe primul loc), poate şi mai mare. Aşteptările sunt mari. Ne trebuie continuitate, rezultate şi asta ne dorim. Totuşi este începutul campionatului, echipele sunt angrenate şi în cupele europene. Au şi meciuri în minus. Să nu ne facem iluzii, pentru că nu s-a jucat nimic momentan", a declarat Adrian Mutu. 

Înaintea partidei, Rapid Bucureşti e pe locul secund în Superligă, cu 15 puncte, în timp ce U Cluj a avut un start slab de sezon, cu doar trei puncte acumulate. 

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare