Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să vorbeşti cu ei e ca şi cum ai vorbi cu cuptorul meu cu microunde”. Jurgen Klopp, fără milă la adresa arbitrilor: ”VAR se ascunde după cuvintele neclar şi evident”

”Să vorbeşti cu ei e ca şi cum ai vorbi cu cuptorul meu cu microunde”. Jurgen Klopp, fără milă la adresa arbitrilor: ”VAR se ascunde după cuvintele neclar şi evident”

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp (55 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de Liverpool în cea mai recentă etapă din Premier League. Managerul german a avut un discurs extrem de dur la adresa arbitrajului din partida cu Brentford.

La primul meci din 2023, Liverpool a fost învinsă, în deplasare, de Brentford, scor 1-3, în partida inaugurală a etapei a 19-a din Premier League.

La Londra, gazdele au marcat prin autogolul lui Konate ('20) şi golurile lui Wissa ('42) şi Mbeumo ('82), în timp ce pentru ”cormorani” a înscris Oxlade-Chamberlain ('50).

Dar pe lângă cele patru goluri marcate, partida a avut şi alte reuşite nevalidate, două de partea lui Brenford şi unul pentru Liverpool.

Jurgen Klopp, fără milă al adresa arbitrilor: ”Să vorbeşti cu ei e ca şi cum ai vorbi cu cuptorul meu cu microunde”

La finalul meciului, Jurgen Klopp a ”explodat” şi a dat de pâmânt cu arbitrajul lui Stuart Attwell, iar faza pe care tehnicianul ”cormoranilor” o reclamă în mod special este cea de la golul trei al gazdelor, acuzând un fault în atac la duelul dintre marcatorul Mbeumo şi fundaşul central Konate.

Acesta a avut reproşuri la adresa manierei de arbitraj şi la golurile din faze fixe pe care le-a primit Liverpool, indiferent dacă au fost validate sau nu.

”Al treilea gol nici n-ar fi trebuit să existe, e atât de simplu! Să încerci să vorbeşti cu arbitrii e ca şi cum ai încerca să vorbeşti cu cuptorul meu cu microunde.

Brentford poate dicta jocul pentru că se fluieră astfel. Ei întind regulile şi e foarte dificil. VAR se ascunde în spatele cuvintelor «neclar şi evident». Cineva trebuie să dea explicaţii.

E un motiv pentru care Brentford e atât de bună la fazele fixe ofensive şi nu la cele defensive. Arbitrii nu fluieră. Oricum, eu nu aştept nimic în favoarea noastră”, a declarat Klopp, după meci, la microfonul beIN Sports.

Afla mai multe despre: liverpoolpremier leagueklopp 

viewscnt
Articole similare