You are here:

"Săgeţile" lui Dorinel Munteanu, interpretate: "Dacă ai câţiva care 'măcăne' şi te ciupesc..."

"Săgeţile" lui Dorinel Munteanu, interpretate: "Dacă ai câţiva care 'măcăne' şi te ciupesc..."

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu (56 de ani), antrenorul Oţelului Galaţi, a lansat "săgeţi" după înfrângerea suferită pe terenul lui U Cluj (0-2, în Superliga).

"Munti" a spus că toată lumea se bucură că Oţelul Galaţi a pierdut şi că a tot fost întrebat de mai multe ori în ultimele două săptămâni când va veni prima înfrângere pentru gălăţeni, iar acum cei care şi-au dorit asta au satisfacţie.

Dorinel Munteanu, influenţat negativ din interiorul clubului?

"Săgeţile" lui Dorinel Munteanu, încrâncenarea şi nervozitatea permanentă arătată de fostul fotbalist care pregăteşte acum Oţelul Galaţi au fost interpretate de reputatul comentator Emil Grădinescu, în direct la TV.

Grădinescu consideră că Dorinel Munteanu se lasă influenţat de oamenii apropiaţi lui din interiorul clubului, care "măcăne şi te ciupesc", iar asta afectează discursul tehnicianului care a transformat Oţelul într-o echipă redutabilă.

"Probabil că în anturajul lui de la Galaţi mai sunt unii care spun lucruri trăsnită. Asta îl afectează. Dacă ai vreo câţiva care 'măcăne' şi te 'ciupesc' în continuu te afectează. (n.r. - Din club, de la Galaţi?) Da, din club", a declarat Emil Grădinescu, la Prima Sport.

Ce a spus Dorinel Munteanu după U Cluj - Oţelul 2-0

Dorinel Munteanu s-a descărcat la flash interviu după înfrângerea de la Cluj.

„Nu sunt supărat. Mă bucur pentru cei care se bucură. Toată lumea dorea ca Oţelul să piardă pentru prima dată în acest sezon, uite că a pierdut. Eu consider că rezultatul a fost viciat. Dacă spun mai multe, sunt chemat la Comisie. Felicit echipa adversă, şi-a atins obiectivul în faţa unor suporteri minunaţi. Nu pot să zic că nu a fost meritat, echipei noastre le-a lipsit 4 jucători. Asta este situaţia, nu suntem invincibili.

Mai ales dacă ţinem cont de situaţia din jurul echipei din ultimele două săptămâni, toată această tevatură. Foarte mulţi oameni din România, oameni care vorbesc pe la televizor, sunt supăraţi că am pierdut acest meci, cu ghilimele.

Suntem în campanie politică, se vede la cum s-a desfăşurat meciul pe teren. A fost o deplasare foarte lungă. Avem o săptămână să ne pregătim pentru meciul următor. Am greşit pentru că am luat nişte decizii cu inima, trebuie acum să iau nişte decizii corect pentru a rămâne la acest nivel.

Va fi foarte greu dacă partenerii nu vin lângă noi ca să plătim jucătorii. Nu este o scuză, sunt lucruri care afectează. Suntem o echipă mică, care într-adevăr, i-a făcut pe unii să se bucure în seara asta. Dacă U Cluj câştiga pe teren...poate camera VAR la noi e pusă invers, nu se vede dacă se împinge un jucător. Poate acel penalty a fost corect, poate nu. Să vedem unde putem ajunge cu această echipă mică cu suflet mare.

Suntem în octombrie şi nu am primit niciun bănuţ. Astea sunt câteva lucruri, restul, treburile interne le vom gestiona. Dacă am greşit, îi cerem scuze domnului arbitru. Respectul este să vorbim cu domnul. Domnul Munteanu, domnul arbitru, domnul, domnul, domnul”, a spus Dorinel Munteanu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuemil gradinescudeclaratiiinfluentaotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare