Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salah i-a lăsat un suvenir lui Daniel Georgievski, dar fostul fundaş al FCSB-ului a uitat de el: ”Habar n-aveam”

Salah i-a lăsat un suvenir lui Daniel Georgievski, dar fostul fundaş al FCSB-ului a uitat de el: ”Habar n-aveam”galerie foto

FCSB

Comentarii

Daniel Georgievski a vorbit despre un moment inedit din cariera sa, de pe vremea când juca la FCSB.

În sezonul 2013/2014, FCSB avea să fie ultima echipă din România ce prindea grupele Ligii Campionilor. Repartizată cu Chelsea, Schalke şi Basel, formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf avea să termine grupa pe ultima poziţia.

Trei remize şi trei înfrângeri a însumat echipa roş-albastră, după ce tragerea la sorţi nu a fost una uşoară pentru români.

Chelsea lui Mourinho, Schalke pe când încă era de temut şi un Basel cu Salah în atac erau adversarele mai mult decât redutabile ale FCSB-ului.

Campioana Elveţiei din acea vreme avea una dintre cele mai bune reţele de recrutare din Europa, astfel că găsea perle precum actualul star al lui Liverpool în toată lumea.

Xherdan Shaqiri, Aleksandr Dragovic şi Mohammed Elneny sunt câţiva dintre ceilalţi jucători trecuţi pe la Basel în acea perioadă, dar Salah rămâne cel mai mare dintre ei.

Salah i-a lăsat un suvenir lui Daniel Georgievski, dar fostul fundaş al FCSB-ului a uitat de el

Daniel Georgievski a fost nevoit să îl înfrunte pe egiptean alături de FCSB, însă fundaşul dreapta a avut şansa ca egipteanul să nu fie adversarul său direct, întrucât juca pe celălalt flanc.

În schimb, Georgievski a făcut schimb de tricouri cu egipteanul şi apoi a uitat de întâmplare, sunându-şi mama cu rugămintea de a verifica dacă mai are tricoul lui Salah la ani buni după.

Habar n-aveam (n.r. că avea tricoul lui Salah) Am întrebat-o pe mama mea: 'poţi să te duci să verifici în camera mea ce tricou am schimbat cu Basel?'

Acela a fost sezonul din Liga Campionilor când a marcat atât acasă, cât şi în deplasare împotriva lui Chelsea şi l-au cumpărat imediat”, a declarat Georgievski, conform sen.com.au.

Fostul fundaş dreapta al FCSB-ului s-a retras în octombrie al acestui an, după şapte ani petrecuţi în Australia, unde a ajuns imediat după plecarea de la Bucureşti.

Fostul internaţional macedonean a fost ”terorizat” de Schurrle în victoria 4-0 a lui Chelsea de pe Arena Naţională, iar Becali nu a vrut să îl mai păstreze mult la echipă în urma acelei prestaţii.

Afla mai multe despre: daniel georgievski 

viewscnt
Articole similare