Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă nesperată pentru Man şi Mihăilă: ”Parma o să renunţe, i-am putea vedea într-o echipă super-ofensivă”

Şansă nesperată pentru Man şi Mihăilă: ”Parma o să renunţe, i-am putea vedea într-o echipă super-ofensivă”

Stranieri

Comentarii

Parma a avut parte de un debut de sezon dezastruos în Serie B şi ocupă poziţia a 14-a după 12 etape.

Deşi are de departe cel mai valoros lot din Serie B, Parma a început dezastruos noul sezon, cu patru victorii, patru remize şi patru înfrângeri după 12 etape.

Man şi Mihăilă au fost afectaţi dur de schimbările tactice ale noului antrenor, al cărui sistem 3-5-2 nu îi avantajează deloc pe cei doi internaţionali români.

Însă, în urma rezultatelor absolut ruşinoase obţinute în ultima vreme, Enzo Maresca se vede nevoit să mai schimbe foaia şi este foarte probabil ca acesta să treacă la un sistem cu patru fundaşi la următorul meci.

Şansă nesperată pentru Man şi Mihăilă la Parma

Un 4-1-4-1 sau un 4-3-3 ar putea fi utiliztate de fostul antrenor al echipei U23 a lui Manchester City, formaţii ce se mulează bine pe atuurile lui Man şi Mihăilă.

Jurnaliştii de la parmalive.com sunt cei ce au atras atenţia asupra acestui aspect, scoţând în evidenţă că, după eşecul 0-4 din ultimul meci, patronul Kyle Krause începe să îşi piardă răbdarea,

După eşecul dur de pe Via del Mare (n.r. cu Lecce), Parma ia în calcul să renunţe la sistemul cu trei fundaşi centrali. Sentimentul este că jucători precum Man şi Mihăilă nu pot fi ignoraţi la infinit.

În meciul cu Cosenza, am putea vedea o echipă super ofensivă a Parmei, cu un playmaker, doi mijlocaşi de bandă şi un atacant. Pare o alegere obligatorie, având în vedere accidentările şi situaţia lui Sohm şi Benedyczak.

Man ar trebui să fie titular în meciul cu Cosenza, după ce a părut foarte motivat în meciul României, iar situaţia lui a fost clarificată de Maresca”, au scris cei de la parmalive.com.

În actuala stagiune, Valentin Mihăilă a strâns 11 meciuri, toate în campionat, în care a reuşit să marcheze două goluri şi să ofere o pasă decisivă.

De cealaltă parte, Dennis Man a însumat şapte partide, şase în Serie B şi una în cupă, marcând de două ori.

Afla mai multe despre: parmadennis manvalentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare