Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săptămână de foc pentru Gică Hagi şi Farul Constanţa în Superligă: "Trei meciuri cu echipe care au jucat în Europa". Doi fotbalişti ratează meciul cu CFR Cluj

Săptămână de foc pentru Gică Hagi şi Farul Constanţa în Superligă: "Trei meciuri cu echipe care au jucat în Europa". Doi fotbalişti ratează meciul cu CFR Cluj

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că urmează o săptămână cu trei meciuri în care va întâlni echipe care au jucat în Europa, este vorba de CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, precizând că acest lucru reprezintă o mare provocare şi crede că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru aceste înfruntări.

Gică Hagi: "Urmează o săptămână cu trei meciuri cu echipe care au jucat în Europa"

“Urmează o săptămână cu trei meciuri cu echipe care au jucat în Europa, deci o săptămâna europeană. E o mare provocare pentru noi, sunt teste importante, cred că suntem pregătiţi. Ne dorim să ne depăşim şi să facem meciuri foarte bune, pentru că adversarele au un nivel foarte bun şi atunci ar trebui să ridicăm şi noi standardul şi să încercăm să ne facem jocul nostru şi să încercăm să ne impunem  şi să producem rezultate foarte bune pentru noi”, a declarat Hagi, vineri, într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că Benzar şi Morar nu sunt refăcuţi 100% şi nu vor fi în lotul pentru meciul cu CFR Cluj. Hagi a adăugat că în următoarele trei meciuri Farul va rula tot lotul, precizând că încă nu s-a decis asupra jucătorilor care vor face deplasarea la Cluj şi a celor care vor rămâne la Constanţa.

Meciul dintre Farul Constanţa şi CFR are loc pe data de 28 august, de la ora 18.30, la Cluj. Următoarele partide ale echipe constănţene sunt în data de 31 august, cu FCSB pe stadionul din Ovidiu şi pe 4 septembrie, în deplasare la Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: gica hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare