Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sărbătoare de „Ziua tineretului”. Ei sunt tinerii care au făcut să răsune în lume imnul României | VIDEO

Sărbătoare de „Ziua tineretului”. Ei sunt tinerii care au făcut să răsune în lume imnul României | VIDEO

Atletism

Comentarii

Trei dintre cei mai buni tineri sportivi ai României, Adina Diaconu, Robert Jitaru şi Claudia Prisecaru, şi-au amintit de Ziua Tineretului de momentul în care au devenit campionii Europei la tenis de masă, respectiv box. Claudia a venit acasă cu bronzul european la atletism.

Viitorul sportului românesc sună bine la tenis de masă, box şi atletism. De Ziua Tineretului,  Adina Diaconu şi Robert Jitaru au retrăit momentele emoţionante în care li s-a cântat imnul României, atunci când au devenit campioni europeni.

Adina Diaconu a fost încoronată anul trecut regină a Europei în proba de simplu fete, iar Robert este de două ori campion european la box la categoria 56 kg.

”Una dintre cele mai frumoase experienţe ale mele din viaţa de sportiv s-a întâmplat acum un an când am reuşit să câştig titlul de campioană europeană în proba de simplu fete” – Adina Diaconu, campioană europeană U21 la tenis de masă în proba de simplu.

Am în minte şi acum momentul în care am ieşit pentru prima dată campion european…A fost la Braila, zona de unde sunt şi eu de origine. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea” - Robert Jitaru,  dublu campion european U22 la box.

Claudia Prisecaru s-a întors acasă cu bronzul european la una dintre cele mai dificile probe din  atletism, cea de 3000 m obstacole. 

” Am fost foarte emoţionată când am urcat pe podium lângă acele sportive de top. Nu pot descrie sentimentul a fost unul pe care nu îl voi uita niciodată”- Claudia Prisecaru, medaliată cu bronz la Campionatul European U 22 în proba de 3000 m obstacole.

 

 

Afla mai multe despre: ziua tineretuluiromania 

viewscnt
Articole similare