Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la pauza meciului CFR-Malmo I "L-au sunat pe Iordănescu şi i-au ordonat schimbările!"

Scandal monstru la pauza meciului CFR-Malmo I "L-au sunat pe Iordănescu şi i-au ordonat schimbările!"

CFR Cluj

Comentarii

Şefii CFR-ului i-ar fi comandat două schimbări lui Iordănescu la pauza meciului tur cu Malmo. Antrenorul a refuzat, ceea ce l-a scos din minţi pe Iuliu Mureşan, care l-a ”lucrat” în faţa patronului Varga

Dezvăluirile sunt făcute în Gazeta Sporturilor de astăzi. "Şefii echipei au pus mâna pe telefoane imediat după pauză, când echipa a ajuns la cabine şi i-au ordonat schimbările lui Edi. Nu l-au sunat direct pe el, ci prin intermediari. Edward era la cabine şi-a făcut o adevărată criză de nervi în momentul în care colaboratorii i-au transmis două mutări comandate de şefii echipei! «Să-şi facă schimbările ei când o să aibă licenţa Pro!», ar fi răbufnit tehnicianul de 40 de ani, care nu a băgat în seamă mesajul conducerii", scriesursa citată.

"Am fost în locul potrivit (un club cu multă istorie în spate) la momentul nepotrivit. Am venit alături de nişte oameni şi am plecat împreună. Sunt cei care m-au dorit şi adus la echipă şi care până la urmă au produs performanţă pentru CFR. Un campionat şi o supercupă reprezintă performanţă. Le mulţumesc pentru sprijinul necondiţionat!!", a spus Edi după plecarea din Gruia.

CFR Cluj a anunţat rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordănescu după doar trei meciuri pe care acesta le-a petrecut pe banca echipei ardelene în acest sezon. În locul lui Iordănescu a fost numit portughezul Antonio Conceicao.

Afla mai multe despre: cfr clujscandalmuresanschimbariprobleme 

viewscnt
Articole similare