Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandări xenofobe la U Craiova - Sepsi. Cum a comentat Nicolo Napoli episodul: ”Cred că are legătură cu asta...”

Scandări xenofobe la U Craiova - Sepsi. Cum a comentat Nicolo Napoli episodul: ”Cred că are legătură cu asta...”

Superliga

Comentarii

Sepsi s-a impus facil în deplasarea de pe ”Ion Oblemenco” în compania formaţiei FC U Craiova, scor 5-0, în ultima etapă a play-out-ului din Liga 1.

Scandări rasiste la U Craiova - Sepsi. Cum a comentat Nicolo Napoli episodul: ”Cred că are legătură cu asta...”

Dar meciul nu a fost lipsit de probleme. Acesta a fost întrerupt de două ori din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni la adresa Ungariei.

În minutul 90 al meciului FCU Craiova 1948 - Sepsi, după scandări rasiste, arbitrul Adrian Cojocaru a oprit partida din Bănie.

Ultraşii Craiovei lui Mititelu şi-au dat în petec la partida cu Sepsi. Meciul, ultimul din play-out-ul Ligii 1, a fost întrerupt de două ori din acelaşi motiv: scandări rasiste!

Mai întâi, în minutul 19 partida a fost întreruptă de Adrian Cojocaru, scandările rasiste obligându-l să aplice regulamentul. Partida s-a reluat, dar a fost întreruptă din nou, când mai are doar un minut din timpul regulamentar.

În minutul 90, la scorul de 4-0 pentru Sepsi, Adrian Cojocaru a fost din nou întrerupt după ce scandările xenofobe au continuat.

Întrebat despre situaţia neplăcută cauzată de suporterii olteni, Nicolo Napoli, antrenorul Craiovei, a mărturisit: ”Nu comentez deloc. Mă gândesc doar la fotbaliştii mei, la joc. Am făcut aşa, dar s-a terminat.

Nu ştiu, cred, posibil (n.r. să aibă legătură cu meciul de hochei), dar nu mă bag. Eu vorbesc de fotbal”. 

 

Afla mai multe despre: nicolo napoliscandari rasistesepsicraiova 

viewscnt
Articole similare