Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ştiu de ce noi pe alte stadioane suntem înjuraţi”. Reacţie tranşantă după scandările xenofobe ale fanilor olteni: ”Civilizaţie”

”Nu ştiu de ce noi pe alte stadioane suntem înjuraţi”. Reacţie tranşantă după scandările xenofobe ale fanilor olteni: ”Civilizaţie”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi s-a impus facil în deplasarea de pe ”Ion Oblemenco” în compania formaţiei FC U Craiova, scor 5-0, în ultima etapă a play-out-ului din Liga 1.

Dar meciul nu a fost lipsit de probleme. Acesta a fost întrerupt de două ori din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni la adresa Ungariei.

”Nu ştiu de ce noi pe alte stadioane suntem înjuraţi”. Reacţie tranşantă după scandările xenofobe ale fanilor olteni: ”Civilizaţie”

În urma acestui sucees, Sepsi a terminat play-out-ul pe prima poziţie, iar joi joacă finala Cupei României. Adversară va fi FC Voluntari.

Robert Ilyeş, antrenor secund la Sepsi, a tras concluziile la finalul ultimului joc din Liga 1. Bergodi a fost suspendat pentru această partidă.

”Echipa a început să joace odată cu venirea lui Bergodi. Sperăm ca conducerea să aducă câţiva jucători de valoare. Daca reuşim, avem vise mai mari”, a declarat Robert Ilyeş, după meci.

Vitalie Damaşcan, autor al unui gol absolut splendid, a reacţionat şi el după meciul din Bănie. Atacantul speră ca Sepsi să triumfe în finala de Cupă.

”Sunt fericit că am marcat. Am foarte inspirat, Istvan a centrat, primul gând a fost să fac o foarfecă, mi-a ieşit bine.

(n..r. despre scandări) Aceste lucruri nu au nimic în comun cu fotbalul, indiferent de naţionalitate şi culoarea pielii. Oamenii care sunt competenţi să ia măsuri.

Ne-a părut rău că nu am prins play-off-ul, avem un meci greu săptămâna asta. Câştigând Cupa putem repara tot ce am făcut greşit. Se investeşte în acest club. Acest oraş merită Cupa”, a adăugat şi Damaşcan.

Vaşvari a vorbit şi el la finalul partidei de pe ”Ion Oblemenco”, dezvoltând subiectul legat de scandările xenofobe ale fanilor craioveni.

”Am reuşit să facem un joc aproape perfect si am reuşit să câştigăm. Ne doream să câştigăm acest meci ca să terminăm şi pe un loc care permite accederea la acel baraj, dar sper că pentru noi totul să se termine joi după finala Cupei, adică să câştigăm trofeul şi să nu mai fie nevoie să jucăm acel baraj. Plecăm cu un moral foarte bun la finală şi ne dorim să ridicăm trofeul joi. 

(n.r. despre scandări) Acest fel de manifestări pe stadion nu cred că îşi au locul. Noi avem nişte suporteri civilizaţi. Oricine vine la Sfântu Gheorghe sunt foarte bine primiţi, civilizaţie şi... nu ştiu de ce noi pe alte stadioane suntem înjuraţi, dar asta e, nu avem ce face.

Au fost nişte goluri foarte frumoase, ne bucurăm că şi-au intrat în mână cu aceste goluri Iştvi (n.r. Fulop) şi Dama (n.r. Damaşcan). Sper să marcheze şi în finală”, a completat şi Vaşvari.

Istvan Fulop, marcator în victoria lui Sepsi, a venit si el cu precizări referitoare la incidentele din Bănie.

”Da, sunt nişte lucruri care nu au loc pe terenul de fotbal. Zic eu că ar trebui să încurajeze echipa şi să nu facă altceva, dar nu sunt în stare să comentez. Bine că s-a oprit meciul pentru că s-au mai strigat la alte meciuri şi nu s-a oprit. Bine că s-a jucat până la final şi am ieşit victorioşi.

Scorul arată 5-0, dar a fost o partidă mult mai grea cum arată scorul. Am jucat mai mulţi jucători care nu avem ritmul de joc, am jucat mai puţine jocuri.

Sper că ne-am descurcat bine şi am iesit victorioşi. Am făcu un meci bun, un antrenamnent bun înainte de Cupă şi sperăm să terminăm anul cu un trofeu”, a afirmat şi Fulop.

Afla mai multe despre: sepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare