Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariu apocaliptic: ”Gigi Becali ar trebui să-l angajeze pe Florin Talpan la FCSB!”

Scenariu apocaliptic: ”Gigi Becali ar trebui să-l angajeze pe Florin Talpan la FCSB!”

Fotbal

Comentarii

Dumitru Dragomir vine cu o propunere uluitoare de-a dreptul, mai în glumă, mai în serios: Florin Talpan, lângă Gigi Becali la FCSB.

Dumitru Dragomir consideră că Florin Talpan este un jurist extrem de valoros şi, dacă ar fi fost în locul lui Gigi Becali, ar fi făcut tot posibilul să-l aducă la echipa sa, deoarece este un profesionist desăvârşit.

Dumitru Dragomir îl propune pe Florin Talpan la FCSB

Scenariul pare unul imposibil, cel puţin în acest moment. Florin Talpan este duşmanul numărul 1 al lui Gigi Becali, în momentul de faţă, mai ales după ce l-a deposedat de tot ce ţine de marca ”Steaua”.

  • Gigi Becali a câştigat un proces împotriva lui Florin Talpan, iar juristul trebuie să-i înapoieze 30.000 de euro. Cu toate acestea, Talpan refuză să achite banii!

În acelaşi timp, Dumitru Dragomir l-a lăudat pe prim-ministrul Marcel Ciolacu pentru faptul că militează pentru punerea bazelor sportive în slujba sportului de performanţă, înaintea orgoliilor personale.

Domnul Ciolacu în fiecare zi îmi dovedeşte că are sânge în instalaţie şi că este un prim-ministru. Mi-au plăcut răspunsurile la întrebările presei. Foarte bine a procedat.

A spus-o clar că bazele sportive sunt făcute din banii poporului, nu trebuie să fie a unităţilor militare sau a ministerelor.

Domnul Talpan este un băiat isteţ, gura mare, puţin indisciplinat, crede că jignind şi ţipând poate să rezolve nişte probleme în afara legii şi a bunului simţ. Ca avocat, ar trebui apreciat. Domnul Becali ar trebui să-l angajeze jurist pe Talpan.

Convingerea mea este că singurul care va avea de pătimit, dar ştie să se apere, este Talpan. O să fie atacat categoric”, a declarat Dumitru Dragomir, conform playsport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin talpan 

viewscnt
Articole similare