You are here:

Scenariu fabulos. Ce planuri mai are Messi la naţionala Argentinei. Ideea de ultim moment care i-a venit campionului mondial

Scenariu fabulos. Ce planuri mai are Messi la naţionala Argentinei. Ideea de ultim moment care i-a venit campionului mondial

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Lionel Messi (37 de ani) mai are câte ceva de arătat iubitorilor de fotbal şi nu numai. Campionul mondial nu exclude posibilitatea de a participa la turneul final al Cupei Mondiale din 2026.

Messi nu exclude posibilitatea de a participa la turneul final al Cupei Mondiale din 2026

Starul argentinian Lionel Messi a declarat că nu exclude posibilitatea de a participa la turneul final al Cupei Mondiale din 2026, care va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic, informează Marca.

La fel de decisiv ca întotdeauna cu Inter Miami în MLS, unde a marcat 17 goluri şi a oferit 10 pase decisive în 18 meciuri de campionat jucate, Lionel Messi rămâne pilonul de bază al echipei naţionale argentiniene, al cărei căpitan este.

El a lăsat să se înţeleagă faptul că nu exclude posibilitatea de a rămâne în activitate încă doi ani, până la Cupa Mondială din 2026.

"Încerc să nu mă grăbesc prea tare. Mă concentrez să mă simt bine în fiecare zi. Când va veni momentul, vom vedea”, a precizat el despre Cupa Mondială din 2026. "Nu-mi place să grăbesc lucrurile. Sper să pot continua să fac performanţă la acest nivel, pentru că mă face fericit".

"Mă concentrez mai mult ca să mă simt bine acum, să mă asigur că sunt fericit şi că joc bine. Dacă voi juca sau nu la Cupa Mondială din 2026, vom vedea când va veni momentul”, a adăugat el.

Messi a făcut declaraţiile în contextul în care a avut un meci de excepţie cu Argentina împotriva Boliviei (6-0), în care a reuşit un hat-trick şi două assisturi.

Până acum, Messi a jucat 189 de meciuri în naţionala Argentinei şi a contribuit cu 112 goluri şi 60 de pase decisive. Dintre acestea, 13 goluri şi 9 assist-uri au venit în cele 26 de jocuri disputate la turneele finale ale Cupei Mondiale.

Afla mai multe despre: lionel messiargentinacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare