You are here:

Cum poate vorbi un patron de fotbal despre jucătorul său. Bechkam a dezvăluit totul despre Messi: ”Se supără”

Cum poate vorbi un patron de fotbal despre jucătorul său. Bechkam a dezvăluit totul despre Messi: ”Se supără”

Lionel Messi

Comentarii

Messi (37 de ani) l-a cucerit pe Bechkam (49 de ani). Co-proprietarul lui Inter Miami a dezvăluit cum este campionul mondial de când a ajuns în Statele Unite şi cât de preocupat mai este acesta de fotbal, după ce a câştigat tot ce se putea în carieră.

Lionel Messi s-a transferat la Inter Miami şi a cucerit şi America. Argentinianul are nişte cifre impresionante în acest sezon. În 18 meciuri, a contribuit cu 17 goluri şi 10 pase decisive.

Practic, campionul mondial a transformat-o pe Inter Miami din ”lanternă” în echipa de pe primul loc în Conferinţa de Est. Cu el în rolul principal, formaţia din Florida a devenit o echipă redutabilă, care sperie toate adversarele din divizia nord-americană.

Iar unul dintre cei doi patroni ai lui Lionel Messi la Inter Miami este nimeni altul de David Beckham. Fostul mare internaţional britanic l-a ”răsfăţat” cu cele mai fine şi dulci complimente pe ”angajatul” său numărul 1 de la clubul de fotbal.

"Leo este un câştigător pe toate planurile. Lucrul la care este cel mai bun este să înveţe. Este bun să-i îndrume pe tinerii jucători care vin de la academie. Nu face niciun jucător să se simtă inferior. 

Este acel fotbalist care rămâne pe terenurile de antrenament pentru a-i învăţa pe cei mai tineri, merge la academie să-i vadă pe copii jucând. Este primul care ajunge în sala de sport şi ultimul care pleacă. 

Îmi amintesc de prima zi în care a venit aici. A ajuns la 6:50 dimineaţa. Nu era nimeni la bază în afara persoanei de la întreţinere care i-a deschis uşa. Antrenamentul nu începea până la 10.

Face toate lucrurile pe care te aştepţi să le facă un tânăr jucător. După tot ce a câştigat de-a lungul carierei, te-ai aştepta să fie mai relaxat. Este un câştigător. Nu neapărat în sensul trofeelor cucerite, dar încă are foame de succes. 

Se supără pe jucători când nu fac ce trebuie, când pierde jocuri. Chiar şi când nu joacă se supără. Când nu joacă sau este accidentat, este prezent la fiecare meci. Nu ar fi obligat să facă asta", a declarat Beckham, într-un interviu acordat pentru podcast-ul lui Rio Ferdinand.

Lionel Messi mai are contract cu Inter Miami, gruparea din Major League Soccer (MLS), până la finalul lui decembrie 2025.

Formaţia lui Beckham şi Messi este lider în Conferinţa de Est a MLS, cu 71 de puncte acumulate în 33 de etape disputate.

Afla mai multe despre: lionel messidavid beckhaminter miamimls 

viewscnt
Articole similare