You are here:

El e alesul. Cine va fi următorul antrenor al lui Manchester City, dacă Pep Guardiola nu îşi va prelungi contractul

El e alesul. Cine va fi următorul antrenor al lui Manchester City, dacă Pep Guardiola nu îşi va prelungi contractul

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola (53 de ani) este cel mai important antrenor din Premier League, dar ar putea decide să plece de la cârma lui Manchester City. Dacă asta se va întâmpla, ”cetăţenii” au găsit deja un înlocuitor.

Cine va fi succesorul lui Guardiola pe banca lui Manchester City, daca spaniolul va dori să plece

Pep Guardiola încă păstrează suspansul în ceea ce priveşte viitorul său la cârma celor de la Manchester City.

Catalanul a ajuns pe banca ”cetăţenilor” în 2016, iar contractul său este valabil până la finalul actualului sezon, iar, cel puţin momentan, acesta încă nu a luat vreo decizie concretă cu privire la ce va face din stagiunea următoare.

Dar conducerea celor de la Manchester City nu vrea să fie luată prin surprindere de o eventuală plecare a lui Guardiola. Astfel, gruparea engleză a început deja căutările în cazul în care managerul de 53 de ani nu va mai continua la echipă de la Etihad.

Iar numele asupra căruia s-a oprit este Ruben Amorim, antrenorul lui Sporting Lisabona, liderul la zi din Portugalia, cu 24 de puncte din tot atâtea posibile. 

Prin urmare, potrivit The Guardian, tehnicianul de 39 de ani este văzut înlocuitorul ideal pentru a continua munca lui Guardiola pe banca ”cetăţenilor”, dacă spaniolul va decide să se oprească anul viitor.

Pep Guardiola a cucerit 18 trofee în opt sezoane la Manchester City, printre care de şase ori titlul în Premier League şi o Ligă a Campionilor.

Ruben Amorim o pregăteşte pe Sporting Lisabona din luna martie a anului 2020 şi a reuşit să câştige cinci trofee, cele mai importante fiind cele două titluri de campion ale Portugaliei.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester citypep guardiolaruben amorim 

viewscnt
Articole similare