You are here:

Ultima oră! Şi-a decis viitorul. Ce va face Luis Enrique din 2025

Ultima oră! Şi-a decis viitorul. Ce va face Luis Enrique din 2025

PSG

Comentarii

Luis Enrique (54 de ani) ştie ce va face din 2025, anul în care îi expira contractul semnat cu PSG la venirea sa în capitala Franţei.

Luis Enrique îşi va prelungi contractul cu PSG

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Luis Enrique, îşi va prelungi contractul pentru încă două sezoane. Actualul său contract urma să expire în 2025, informează rmcsport.fr.

Sosit la începutul sezonului trecut pentru a-i lua locul lui Christophe Galtier, fostul antrenor al Barcelonei (2014-2017) şi al Spaniei (2018-2022) doreşte să se angajeze pe termen lung la Paris.

În primul său an în capitala franceză, spaniolul a câştigat Supercupa Franţei, Cupa Franţei şi Ligue 1. O triplă pe care PSG nu o mai reuşise din 2020. În acelaşi timp, a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor (eliminată de Borussia Dortmund).

În acest sezon, echipa sa se află pe locul al doilea în Ligue 1, la două puncte în spatele liderului Monaco după şapte etape.

De-a lungul carierei de antrenor, pe lângă PSG, Barcelona şi naţionala Spaniei, Luis Enrique le-a mai pregătit pe AS Roma şi Celta Vigo.

Cel mai important trofeu este, fără îndoială, cel de Liga Campionilor, cucerit în 2015, atunci când era la cârma ”extratereştrilor” de la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: luis enriquepsgligue 1 

viewscnt
Articole similare