Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariul la care Gică Hagi nici nu îndrăzneşte să viseze: ”Pfff. Nu mă gândesc. Ar fi ceva fantastic”

Scenariul la care Gică Hagi nici nu îndrăzneşte să viseze: ”Pfff. Nu mă gândesc. Ar fi ceva fantastic”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa o întâlneşte pe Universitatea Craiova, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:30, în Bănie, într-o partidă din etapa a 8-a a play-off-ului.

  • Tot în această rundă, FCSB o va întâlni pe CFR Cluj, duminică, 14 mai, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

Gică Hagi, concentrat 100% asupra meciului de la Craiova

Dacă în această etapă Farul câştigă la Craiova, iar CFR Cluj o învinge pe FCSB, trupa pregătită de Gheorghe Hagi ca cuceri titlul de campioană a Superligii.

Cu toate acestea, Gică Hagi a recunoscut că nu se gândeşte deloc la acest scenariu, iar singura sa preocupare este partida de pe ”Ion Oblemenco”, unde doreşte să piardă.

(n.r. - Cu puţin noroc, meciul cu FCSB din etapa a 9-a l-aţi putea juca din postura de campioni) Pfff. Pentru mine contează meciul cu Craiova şi atât. Luăm fiecare meci în parte. Nu mă gândesc. Un lucru este cert: suntem pe primul loc. Mai sunt trei meciuri şi fiecare meci are istoria lui.

Trebuie să arătăm bine pentru că ne dorim să câştigăm. Suntem acolo şi, dacă ieşim campioni, va fi o sărbătoare mare la Constanţa. Ceva fantastic. Asta ne dorim, visăm şi o să muncim pentru acest lucru”, a declarat Gică Hagi, vineri, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Craiova.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare