Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea la faţă pentru o echipă din Liga 1? ”Vreau să fac un brand, o echipă puternică”

Schimbarea la faţă pentru o echipă din Liga 1? ”Vreau să fac un brand, o echipă puternică”

Superliga

Comentarii

Sezonul viitor al Ligii 1 ne-ar putea aduce încă o candidată la titlul de campioană.

În ultimii ani, podiumul Ligii 1 a fost atacat, în general, de 3 echipe: CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova. Însă, din sezonul următor, am putea avea încă o echipă care se bate la titlu.

Gică Hagi subliniază din nou că vrea să facă din Farul o echipă puternică

În vara anului trecut, Gică Hagi a fost de acord să renunţe la brandul Farul, pe care el l-a înfiinţat şi crescut, pentru a redenumi echipa Farul Constanţa.

Până atunci, Farul s-a luptat fără succes să revină în Liga 1 şi avea în continuare probleme financiare. Pentru Gică Hagi, a fost un gest de recunoaştere pentru echipa care l-a crescut şi l-a lansat.

Printr-o transformarea Viitorului în Farul, Gică Hagi a urmărit să obţină cât mai multă susţinere din partea constănţenilor, atât din partea suporterilor, cât şi din partea oamenilor de afaceri locali.

”Regele” n-a renunţat la dorinţa de a transforma Farul într-una dintre forţele campionatului României, dar în continuare atrage atenţia că are nevoie de mai multă susţinere financiară:

”Noi, când am făcut unirea anul trecut, un singur scop a fost: să fie o singură echipa iubită la Constanţa acolo, am lăsat din tot ce aveam eu.

Pe mine m-a crescut Farul, Farul l-a crescut pe subsemnatul şi a ajuns unde a ajuns, şi am vrut să dau ceva înapoi.

Acum vreau să fac împreună cu toată lumea din Constanţa un brand, un nume, o echipă puternică, dar e vorba de bani”, a declarat Gică Hagi.

În acest sezon, cu Gică Hagi pe bancă, Farul Constanţa a reuşit să prindă play-off-ul Ligii 1. În prezent, se află pe locul 4 în clasament, fără să mai aibă un meci de disputat, la egalitate de puncte cu FC Voluntari, care însă are un meci în minus.

”Am avut un obiectiv în acest an şi cred că l-am îndeplinit. Mai avem anumite lucruri, poate avem şi anumite limite. Vom analiza în următoarea perioadă şi vom vedea ce facem la anul”, a mai spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare