Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea pe care o aştepta Gică Popescu după ultimul dezastru de la naţională: "Normalitatea asta era: depunerea mandatului şi semnarea demisiei"

Schimbarea pe care o aştepta Gică Popescu după ultimul dezastru de la naţională: "Normalitatea asta era: depunerea mandatului şi semnarea demisiei"
Comentarii

Fostul fotbalist al naţionalei, Gică Popescu, susţine că Edward Iordănescu ar fi trebui să aibă onoare şi să-şi dea demisia, după ce naţionala a retrogradat în Liga C din Nations League.

Gică Popescu, despre Edi Iordănescu

Naţionala României merge din rău în mai rău. După campaniile ratate de la EURO 2020 şi Campionatul Mondial din acest an, tricolorii au retrogradat în Liga C, deşi obiectivul din contract al lui Edi Iordănescu a fost clasarea pe una dintre primele două poziţii ale grupei din care au mai făcut parte Bosnia, Finlanda şi Muntenegru. 

"Cred că normal ar fi fost ca Edi, după această campanie, să-şi fi dat demisia. Imediat după meciul cu Bosnia, să fi apărut în faţa presei să spună <<E cea mai slabă campanie din istoria echipei naţionale>>. 

Normalitatea asta era: depunerea mandatului şi semnarea demisiei. 

Eu nu spun că trebuia să şi plece. După aia putea să se aşeze cu federaţia, să semneze, vom continua patru ani de-acum, dar eu după această campanie îmi depun mandatul", a declarat preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, în emisiunea Contraatac de pe Prima Sport. 

Comisia Tehnică a FRF propune ca Edi Iordănescu să rămână la conducerea naţionalei pentru EURO 2024

“Am spus-o şi o repet, am tot schimbat antrenori. S-a discutat asta şi în şedinţă şi credem că e cel mai bine să avem continuitate. Am plecat la un drum cu Edi şi nu ne abatem acum de la el. În plus, s-au văzut lucruri bune la echipa naţională la ultima acţiune, lucruri care ne dau speranţă pentru preliminariile pentru EURO 2024, chiar dacă în viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor vom evolua din nou în Liga C, la fel ca şi la prima ediţie, când era totuşi o altă structură a grupelor”, a spus Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, potrivit frf.ro.

Afla mai multe despre: gică popescuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare