Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scuze puerile invocate de portarul Sevillei, Yassine Bounou, după gafa cu CFR Cluj: "Am văzut henţul şi nu am mai fost concentrat la fază"

Scuze puerile invocate de portarul Sevillei, Yassine Bounou, după gafa cu CFR Cluj: "Am văzut henţul şi nu am mai fost concentrat la fază"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost extrem de aproape să dea lovitura pe Ramon Sanchez Pizjuan, joi seară, în returul confruntării cu Sevilla, din "16-imile" Europa League. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0, însă ardelenii au avut un gol anulat de VAR, după un şut al lui Păun şi o gafă a portarului Yassine Bounou. Dincolo de greşeală, declaraţia marocanului la finalul partidei ne arată că şi fotbalul spaniol are ipocriţii săi.

În minutul 87 al partidei, mingea sare din "bocancul" unui jucător de la Sevilla, în braţul lui Lacina Traore şi iese o preluare bună, continuată cu o pasă la fel de bună pentru Alexandru Păun, iar acesta şutează spre poarta lui Bounou, care, visător între buturi, o scapă balonul printre mâini şi intră în poartă. Tehnologia VAR avea să îl salveze pe Bounou de la o catastrofă de proporţii. 

Interesant este că, la finalul partidei, portarul marocan în vârstă de 28 de ani, a declarat că văzuse henţul comis de Traore şi că s-a deconcentrat în acea milisecundă. De aceea ar fi primit gol...cică!

"Faza e clară. Am văzut henţul şi nu am mai fost concentrat la fază. Ulterior, jucătorul mă surprinde cu acel şut. Aşa s-a comis gafa! Când ei se bucurau ne gândeam că suntem eliminaţi, dar că s-ar putea să fi fost henţ. Acum trebuie să învăţăm din greşeli şi să continuăm să luptăm în continuare", a declarat Bounou, în Marca.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bounou, conform Transfermarkt.
  • Are 13 selecţii în naţionala de seniori a Marocului.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare