Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se adună voturile pentru varianta Stoichiţă la naţională! Şumudică, pus pe glume: ”Am văzut că dă ordine din tribună, e foarte pregătit”

Se adună voturile pentru varianta Stoichiţă la naţională! Şumudică, pus pe glume: ”Am văzut că dă ordine din tribună, e foarte pregătit”

Echipa națională

Comentarii

Deşi anunţaseră iniţial că România va avea selecţioner până la jumătatea lui decembrie, echipa naţională va începe 2022 fără antrenor pe bancă.

Deşi promiteau că vor numi un selecţioner până la tragerea la sorţi pentru Nations League, care a avut loc pe 16 decembrie, România intră în 2021 fără antrenor.

Din cele 12 variante au mai rămas patru, însă un nume ce nu s-a aflat pe nicio listă a fost cel al lui Marius Şumuică.

Antrenorul lui Malatyaspor a recunoscut că este dezamăgit că nu a fost inclus printre opţiunile federaţiei şi a glumit, la fel ca Prunea sau Vaişcovici, că Stoichiţă ar trebui numit selecţioner.

Se adună voturile pentru varianta Stoichiţă la naţională

Şumudică nemaiavând reuzltate la Malatya nu mai este luat în calcul. Pe mine nu mă deranjează că nu mă numeşte cineva.

Mă, dar din 10 sau 20 de antrenori puşi pe listă de diferite publicaţii de sport, să nu apar şi eu pe acolo şi să apară alţii care abia au dat cu nasul de mirosul ierbii, asta e jenant.

Uşor, uşor, aşa, coborând şi fiecare refuzând, trebuia să mai urc şi eu in clasament şi să fiu şi eu pe listă, dar n-am prins, săracul, nici ultima treaptă, am căzut, m-am împiedicat.

N-am avut un spray d-ăla de dezaburire şi prima treaptă, când am pus piciorul, am alunecat şi m-am dus în jos. Dar eu l-aş pune în momentul de faţă pe domnul Stoichiţă.

Domnul Stoichiţă este cel mai bun şi cel mai în măsură să conducă. Este în miezul problemei acolo de cinci ani, ştie bine ce se întâmplă, am văzut că dă oridne din tribună şi domnul Stoichiţă este foarte bine pregătit şi...

(n.r. ne duce la Euro?) Unde la Euro? Dacă apare domnul Stoichiţă poate fac ăştia o derogare şi apare şi prin Qatar.

Domnul Stoichiţă este cel mai în masură, cu cei care formează acolo colectivul ăsta tehnic, am văzut nume şi cred că ei pot pune bazele acestei numire care ne-ar califica foarte uşor, că vede bine fotbalul”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare