Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui George Puşcaş! Italienii au anunţat detaliile mutării

Se face transferul lui George Puşcaş! Italienii au anunţat detaliile mutării

Fotbal

Comentarii

”Bătălia” pentru atacantul român George Puşcaş (27 de ani) pare să se fi terminat!

Potrivit ”La Nazione”, George Puşcaş şi-ar fi dat acordul de principiu pentru a se transfera la Spezia, formaţie aflată pe locul 19 în Serie B, la 11 puncte distanţă de locurile care asigură prezenţa în barajul de promovare în Serie A.

George Puşcaş se transferă la Spezia

George Puşcaş pare încântat să lucreze din nou cu fostul său antrenor de la Pisa, Luca D'Angelo, iar în acest moment Genoa şi Spezia pun la punct ultimele detalii privind mutarea.

Mai exact, se stabileşte forma finală a ofertei: George Puşcaş va fi împrumutat cu obligativitate de transfer definitiv dacă Spezia se va salva de la retrogradare în acest sezon.

În acelaşi timp, este posibil ca în afacere să fie inclus şi fundaşul dreapta ivorian Kevin Amian, cotat la 2.200.000 de euro, pe care Genoa îl doreşte de foarte mult timp.

De asemenea, a fost rezolvat şi principalul impediment din calea transferului: salariul mare al atacantului român, de aproximativ 1.000.000 de euro.

Suedezul Albin Ekdal a fost lăsat să plece liber de contract în ţara natală, la Djurgarden. De asemenea, se discută despre plecările altor doi jucători cu salarii mari, Dragowski şi Zurkowski. Cel din urmă este foarte aproape de un transfer la Empoli.

În această iarnă, de soarta lui George Puşcaş s-a mai interesat şi CFR Cluj, însă se pare că atacantul român nu agreează o venire în România în acest moment.

  • 2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: george puscasspeziagenoa 

viewscnt
Articole similare