Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Messi. Starul argentinian pleacă de la PSG şi semnează cu o altă echipă. Când va face marele anunţ

Se face transferul lui Messi. Starul argentinian pleacă de la PSG şi semnează cu o altă echipă. Când va face marele anunţ

PSG

Comentarii

Lionel Messi, care îşi va încheia contractul cu Paris Saint-Germain, luna viitoare, va lua o decizie în privinţa viitorului său club în această săptămână, anunţă cotidianul spaniol El Mundo Deportivo.

Messi, în vârstă de 35 de ani, vrea să ia rapid o hotărâre în legătură cu următoarea sa destinaţie, după ce PSG şi-a asigurat titlul de campioană a Franţei şi mai are de disputat o singură partidă, sâmbătă, în faţa formaţiei Clermont, în ultima etapă din Ligue 1.

Conform sursei citate, septuplul câştigător al Balonului de Aur nu va activa opţiunea de prelungire cu un an a contractului său cu PSG, având pe masă mai multe oferte, una dintre ele exorbitantă, primită din partea clubului saudit Al-hilal.

FC Barcelona, fosta echipă a lui Messi, speră să-l convingă pe argentinian să revină pe Camp Nou, însă nu a formulat deocamdată o propunere concretă, subliniază ziarul catalan.

Oficialii grupării "blaugrana" aşteaptă în continuare ca liga spaniolă să valideze planul de fezabilitate pentru sosirea lui Messi, la doi ani de la plecarea sa la PSG. Instanţa va fi însă intransigentă în privinţa respectării fair-play-ului financiar, în timp ce Barcelona este în continuare fragilă din punct de vedere economic.

El Mundo Deportivo afirmă că Messi nu vrea să mai aştepte pentru a stabili viitoarea sa destinaţie, iar absenţa unei garanţii financiare în privinţa revenirii sale la FC Barcelona ar putea cântări greu în luarea deciziei sale.

Afla mai multe despre: lionel messibarcelona 

viewscnt
Articole similare