Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pariază la greu în fotbalul românesc! FRF a suspendat încă un jucător. ”Cosmin Achim 2”: iubita l-a reclamat

Se pariază la greu în fotbalul românesc! FRF a suspendat încă un jucător. ”Cosmin Achim 2”: iubita l-a reclamat

Fotbal

Comentarii

Departamentul de Integritate din cadrul Federaţiei Române de Fotbal pare să nu se plictisească niciodată.

Oamenii din fotbalul românesc sunt din ce în ce mai atraşi de mirajul banilor făcuţi rapid din pariuri, iar uneori iau decizii foarte neinspirate.

Jucător din Liga 3, suspendat după ce a pariat

Conform liga2prosport.ro, numai în acest an, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a sancţionaţi mai mulţi arbitri din ligile inferioare, observatori de arbitri, dar şi mulţi jucători din Liga 3, de la Real Bradu, CSC Ghiroda, Giarmata Vii, şi cel mai recent Olimpic Zărneşti.

De asemenea, trebuie să aducem aminte şi de suspendarea lui Cosmin Achim, fotbalist de Superligă, trecut pe la FC Voluntari şi Petrolul, suspendat un an de zile şi amendat cu 150.000 de lei, pentru că a pariat, inclusiv pe meciurile echipei sale.

  • Cosmin Achim a fost denunţat chiar de fost sa iubită.

O poveste asemănătoare a avut loc recent. În şedinţa din 18 decembrie 2023, FRF a decis ca fotbalistul celor de la Olimpic Zărneşti, liderul din Liga 3, Seria 5, să fie suspendat pentru patru luni, plus o penalitate sportivă de 15.000 de lei, după ce s-a ajuns la concluzia că acesta paria intens.â

Potrivit ”Monitorul Expres”, cea care l-a dat de gol pe fotbalist este chiar iubita sa. Aceasta a luat legătura cu Departamentul de Integritate Antifraudă al FRF, iar ancheta a demonstrat că, într-adevăr, fotbalistul paria frecvent.

Chiar dacă a demonstrat că nu paria pe meciurile din Liga 3, fotbalistul nu a scăpat de pedeapsă şi va sta departe de gazon timp de 4 luni.

Suspendarea intră în vigoare în luna martie, când se reia campionatul din Liga 3, aşa că pentru Mariean sezonul este încheiat.

Este pentru prima oară când ne confruntăm cu acest gen de situaţii. E neplăcut şi regretabil. Nu tolerăm astfel de practici şi, chiar dacă fotbalistul nu a pariat pe meciuri din eşalonul în care evoluăm, noi trebuie să aplicăm prevederile Regulamentului de Ordine Interioară”, a declarat Bogdan Chiriţescu, preşedintele celor de la Olimpic Zărneşti.

Afla mai multe despre: nicolae marianolimpic zarnesticosmin achim 

viewscnt
Articole similare