Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se pregătesc de insolvenţă, faliment". Conducătorul a anunţat dispariţia unui club din Liga 1. Datoria uriaşă înregistrată

"Se pregătesc de insolvenţă, faliment". Conducătorul a anunţat dispariţia unui club din Liga 1. Datoria uriaşă înregistrată

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit de două dintre cele mai încercate echipe din Liga 1. Despre Gaz Metan a afirmat că riscă insolvenţa şi falimentul, într-o perioadă în care clubul din Mediaş are probleme financiare.

MM Stoica, despre Gaz Metan: "Are datorii de 3.5 milioane de euro. Se pregătesc de insolvenţă, faliment"

Oficialul FCSB a privit, în ultimele zile, situaţia a două cluburi cu probleme din Liga 1. Sâmbătă, Academica Clinceni a reuşit să reprogrameze meciul din campionat cu Farul Constanţa, după apariţia cazurilor de covid. 

"Numai lor li se întâmplă asta, celor de la Farul. Şi cu Iaşi, cu nocturna, cu ceaţa. Ce ar fi putut face LPF, dacă există un regulament? Trebuia discutat despre câţi jucători poţi înscrie pe listele A şi B. Eu vorbesc despre cazul nostru, nu-ţi convine să amâni un meci, că după îl poţi pierde. Nimeni nu face intenţionat... Dacă am face ce trebuie, cu garanţii serioase de la cluburile din competiţie... Acum îţi baţi joc de competiţii, să se depună garanţii", a declarat expertul Telekom Sport.  

De asemenea, Mihai Stoica şi-a îndreptat atenţia şi spre Gaz Metan, care are probleme mari financiare. 

"(n.r. - Gaz Metan) Mediaş are datorii de 3.5 milioane de euro. Se pregătesc de insolvenţă, faliment. În cinci ani, dacă e a doua insolvenţă... Dinamo nu e în aceeaşi situaţie, au trecut anii. Ştiu că în cinci ani, dacă erau două insolvenţe, era faliment. S-au întâmplat şi au fost atâtea cazuri, iar Clinceni te încurcă acum ca organizator. 

La noi nu există probleme financiare, noi, Craiovele, Sepsi, dar în rest?! Nu cred că există vreo ţară în care să se oprească 50% din drepturile de televizare (n.r. - drept garanţie)", a mai spus conductorul de la FCSB

Gaz Metan are de achitat urgent datorii. Riscă interdicţie la transferuri, depunctare, retrogradarea din Liga 1!

Gaz Metan are de plătit datorii de câteva sute de mii de euro, dar acestea sunt urgente. Ioan Mărginean, fostul administrator special al clubului, are de recuperat 50.000 de euro din partea clubului în termen de cinci zile, altfel vor începe depunctările pentru echipa din Liga 1, anunţă gazisti.ro. 

A doua datorie apăsătoare şi mai mare e spre Lukasz Gikiewicz, care a câştigat procesul cu clubul la TAS. Datoriile clubului faţă de jucător cresc de la zi la zi, iar polonezul trebuie plătit în termen de 30 de zile de la pronunţarea deciziei. În caz contrar, Gaz Metan riscă să primească interdicţie la transferuri, depunctări şi chiar să fie retrogradată.

Ce s-a întâmplat la Gaz Metan

Ioan Filip, unul dintre liderii de la Gaz Metan şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai echipei, a dezvăluit ultimele detalii din jurul clubului. 

"Surprins, trebuie să fiu surprins. Au intrat banii de la televiziuni, toată lumea ştie acest lucru şi era ceva normal.  

Au venit nişte oameni la noi în vestiar, nişte oameni mai sus puşi, care ne-au promis nişte lucruri şi sper să nu ne mintă", a dezvăluit mijlocaşul. 

 

Afla mai multe despre: gaz metanmihai stoicamm stoicafcsbdatorii gaz metanprobleme gaz metan 

viewscnt
Articole similare