You are here:

Se revoltă după ce nu a fost nominalizat la Balonul de Aur! Fotbalistul, supărat: ”Aş fi meritat şi eu un loc”

Se revoltă după ce nu a fost nominalizat la Balonul de Aur! Fotbalistul, supărat: ”Aş fi meritat şi eu un loc”

Real Madrid

Comentarii

Fotbalistul celor de la Real Madrid, Rodrygo (23 de ani), s-a revoltat pentru că nu a fost nominalizat la Balonul de Aur din acest an.

Brazilianul Rodrygo crede că ar fi meritat să fie nominalizat la Balonul de Aur

Brazilianul Rodrygo a declarat că ar fi meritat să primească o nominalizare la Balonul de Aur, după ce atacantul de la Real Madrid nu s-a numărat printre cele 30 de nume preselectate pentru prestigiosul premiu.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a marcat 17 goluri şi a oferit nouă pase decisive în 51 de apariţii pentru club în sezonul trecut.

Coechipierii săi de la Real Madrid, Vinicius Jr, Jude Bellingham, Dani Carvajal, Federico Valverde, Antonio Rudiger, precum şi Toni Kroos, acum retras din activitate, au fost nominalizaţi.

”Am fost supărat, cred că meritam să fiu acolo”, a declarat Rodrygo pentru ESPN. ”Nu vreau să minimalizez jucătorii care sunt acolo, cred că şi ei au meritat. Dar cred că aş fi avut şi eu un loc în cei 30. A fost o surpriză, dar nu pot face prea multe, deoarece nu eu sunt cel care decide aceste lucruri”, a spus Rodrygo.

Rodrygo joacă în principal pe dreapta, dar poate juca şi pe stânga sau ca atacant central şi este adesea folosit ca al doilea atacant de antrenorul Carlo Ancelotti.

”De multe ori, eu doar umplu spaţii”, a adăugat Rodrygo. ”Lipseşte cineva acolo? Puneţi-l pe Rodrygo. Lipseşte cineva pe dreapta? Rodrygo. Lipseşte cineva ca numărul nouă? Rodrygo. Ăsta e. Poate că mă încurcă un pic, dar sunt un jucător de echipă”, a afirmat el.

Câştigătorul premiului va fi anunţat în cadrul unei ceremonii la Paris, pe 28 octombrie.

Afla mai multe despre: rodrygoreal madridbalonul de aurucl 

viewscnt
Articole similare