Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii lui Dinamo vor să scape de interdicţia la transferuri: ”Avem un post deficitar. Încercăm să găsim o soluţie”

Şefii lui Dinamo vor să scape de interdicţia la transferuri: ”Avem un post deficitar. Încercăm să găsim o soluţie”

Liga 2

Comentarii

Dinamo a obţinut, duminică, calificarea in extremis în play-off, după ce a remizat pe ”Arcul de Triumf” cu Poli Timişoara, scor 1-1, şi a profitat de pasul greşit al celor de la Unirea Slobozia, scor 2-2, acasă, cu FC Braşov.

”Câinii” se pregătesc acum pentru cele 10 partide din play-off, contra celor de la Poli Iaşi, Steaua, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău şi Unirea Dej.

Andrei Nicolescu: ”Încercăm să găsim o soluţie cu interdicţia de transferuri”

Preşedintele executiv al celor de la Dinamo, Andrei Nicolescu, nu a fost încântat de faptul că jocul echipei în duelul cu Poli nu a fost cel dorit, însă, în final, s-a bucurat pentru calificarea în play-off.

În acelaşi timp, şeful ”câinilor” a recunoscut că există şanse mari ca în perioada imediat următoare să fie recâştigat dreptul de a face transferuri, prin achitarea unor datorii din trecut.

Ovidiu Burcă are mare nevoie de un atacant, iar acest lucru s-a evidenţiat şi-n duelul cu Poli Timişoara, unde ”vârf” a fost distribuit mijlocaşul ofensiv Iulian Roşu.

Adi Petre, pe lista lui Dinamo

Recent, s-a vorbit despre posibilitatea ca Adrian Petre să ajungă la Dinamo. Fotbalistul este lider de contract după ce şi-a reziliat contractul cu grecii de la Levadiakos, în iarnă.

Eu mă gândeam că ar fi trebui să câştigăm, dar mi se pare că aceste momente, aceste meciuri fac o echipă să crească. Competiţia creşte când există miză de genul ăsta, chiar dacă astăzi n-am făcut un meci strălucit din punct de vedere tehnic şi tactic.

Important e că am reuşit la final şi se întâmplă lucruri pentru noi. Eu eram mult mai atent la meci. Ceilalţi din jurul meu… la un moment dat nu-mi venea să cred ce se întâmplă. Le-am spus jucătorilor şi în vestiar că din astfel de tensiune şi îndârjire, o echipă poate să facă pasul spre performanţă şi să fie din ce în ce mai buni”

Deocamdată le-am dus nişte pizza şi în seara asta o să încercăm să sărbătorim împreună, să învăţăm să ne şi bucurăm după un sezon greu, în care nimeni nu le dădea şanse să intre în primele şase.

E meritul lor şi astăzi chiar trebuie să se bucure pentru asta. V-am spus asta. În momentul în care suntem matematic în play-off ne vom lupta pentru promovarea directă. În momentul ăsta nu mai e nimic de pierdut şi avem doar de câştigat.

Am vorbit cu Răzvan Zăvăleanu şi încercăm să găsim o soluţie şi cu interdicţia la transferuri. Avem un post deficitar în acest moment şi încercăm să găsim o soluţie pentru că e important

Afla mai multe despre: dinamozavaleanunicolescu 

viewscnt
Articole similare