Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii Petrolului i-au decis soarta lui Florin Pîrvu. Anunţul oficial al ploieştenilor

Şefii Petrolului i-au decis soarta lui Florin Pîrvu. Anunţul oficial al ploieştenilor

Fotbal

Comentarii

Conducerea celor de la Petrolul Ploieşti a ţinut să aducă lămuriri legate de situaţia antrenorului Florin Pîrvu, în ultima zi a anului 2023.

În ultimele zile, s-au vehiculat câteva nume de posibili antrenori care ar putea să-l înlocuiască pe Florin Pîrvu cât de curând, pe banca tehnică a ”lupilor galbeni”.

Florin Pîrvu, reconfirmat la Petrolul

Cu toate acestea, şefii Petrolului au negat vehement această posibilitate şi au emis un comunicat de presă în care îşi arată susţinerea pentru actualul antrenor, Florin Pîrvu.

Clarificări: Florin Pîrvu este antrenorul Petrolului Ploieşti! În ultimele zile, în spaţiul public s-au vehiculat diverse variante legate de o posibilă schimbare pe banca tehnică a echipei noastre. Doar că, în ciuda zvonurilor, certitudinea este una singură: antrenorul Petrolului Ploieşti a fost, este şi va fi Florin Pîrvu!

Dincolo de orice „scenarii” pe care mass-media s-a grăbit să le creioneze în această perioadă, Florin Pîrvu, cel sub comanda căruia Petrolul a încheiat sezonul trecut pe poziţia a opta şi, în actuala stagiune, a pierdut doar de patru ori în 21 de etape, are şi în continuare, fără nicio îndoială, întreg sprijinul administraţiei clubului.

Iar convingerea noastră, a tuturor celor care alcătuim frumoasa familie Petrolul Ploieşti, este aceea că, împreună, vom reuşi să depăşim toate obstacolele şi să marcăm aşa cum se cuvine, prin rezultatele pe care le aşteptăm cu toţii, anul 2024, anul Centenarului!

Hai Petrolul! Consiliul de Administraţie Petrolul Ploieşti”, a transmis Petrolul, pe Facebook.

Afla mai multe despre: florin pirvulupii galbenipetrolul 

viewscnt
Articole similare