Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Muntenegrului, despre duelul cu Edi Iordănescu! "Nu ne pot surprinde". Ce fotbalist al României "de mare calitate" a fost admirat de adversari

Selecţionerul Muntenegrului, despre duelul cu Edi Iordănescu! "Nu ne pot surprinde". Ce fotbalist al României "de mare calitate" a fost admirat de adversari
Comentarii

Meciul naţionalei României cu Muntenegru, în deplasare, care se va disputa sâmbătă seară, de la ora 21.45, a fost prefaţat de adversarii tricolorilor.

Ce spun muntenegrenii înainte de meciul cu România

Înaintea primului meci din Liga Naţiunilor, selecţionerul Miodrag Radulovic a vorbit despre Saviv şi Jovetic, care vor absenta, probabil, din partida cu România, dar care ar putea apărea la următoarele partide din grupă. 

"Jovetic va fi cu noi, va fi cu echipa. A avut un sezon lung şi obositor, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihologic. Aşa cum ştiţi, a jucat în play-off-ul pentru Bundesliga şi a avut mai multe accidentări, de-a lungul sezonului. Cu toate acestea, va fi cu noi, iar cei din staff vor decide cât şi când va fi folosit sau dacă va fi folosit. Cel mai important aspect pentru noi toţi este sănătatea jucătorilor, chiar dacă alergăm după rezultate, dar trebuie să fim foarte atenţi la sănătatea lor, pentru că vin după un sezon foarte lung şi obositor la echipele de club. 

Cred că nu ne pot surprinde cu nimic (n.r. - tricolorii). Am analizat absolut fiecare jucător al României, dar am analizat şi echipa, ca un întreg, aşa că România are cel puţin doi jucători buni pe fiecare post şi singura întrebare este doar cine va fi titular pe fiecare post în sistemul despre care noi credem că va fi folosit mâine. Credem că va fi acelaşi cu cele folosite în meciurile precedente", a declarat selecţionerul adversarei tricolorilor. 

Miodrag Radulovic nu se aşteaptă să fie surprins cu o schimbare majoră în echipa României din partea lui Edi Iordănescu. 

"Nu mă aştept la schimbări majore legate de felul în care joacă România, în general. Noi ne concentrăm mai mult pe jocul nostru şi pe ce vom încerca noi să facem mâine seară, nu pe ce vor face ei. Avem un răspuns pentru fiecare mod în care va juca România. Dacă vor decide să joace într-un fel sau în altul, noi am pregătit o replică pentru orice", a mai spus antrenorul. 

Atacantul Stefan Mugoša l-a evidenţiat pe Vlad Chirichreş şi a recunoscut că aşteaptă duelul cu apărarea României. 

"Îi cunoaştem pe toţi jucătorii României, în special pe cei din linia defensivă. Le ştim calităţile, ştim că joacă în campionate bune, mai ales căpitanul, Vlad Chiricheş, care evoluează la Sassuolo şi este un jucător de mare calitate. Îi cunoaştem şi cred că va fi un duel interesant mâine seară, între noi şi linia defensivă a României. 

Ştefan Savic este unul dintre cei mai buni fundaşi din Europa şi este absurd să vorbim despre cât de mult ne va lipsi.  Şi Jovetic este un jucător de mare calitate, dar aşa cum am mai spus, doar cei mai buni jucători evoluează la echipa naţională şi noi avem calitate atât în defensivă, cât şi în ofensivă, iar jucătorii care vor fi pe teren mâine seară vor da tot ce au mai bun ca să obţină cel mai bun rezultat posibil împotriva României", a declarat Stefan Mugoša.

Afla mai multe despre: muntenegru romaniaromania 

viewscnt
Articole similare