You are here:

Selecţionerul spaniol al Armeniei lăudat în presa din ţara sa natală: "Face istorie cu naţionala Armeniei"

Selecţionerul spaniol al Armeniei lăudat în presa din ţara sa natală: "Face istorie cu naţionala Armeniei"

Fotbal

Comentarii

Mâine, naţionala de fotbal a României va juca în Armenia de la ora 19:00, o victorie ajuntându-ne să egalăm cele două formaţii din funtea clasamentului, Armenia şi Germania.

Joaqiun Caparros, selecţionerul spaniol al naţionalei Armeniei, a primit doar cuvinte de laudă din partea întregii prese din ţara sa natală.

Postul spaniol de radio, Cadena SER a vorbit despre acesta: "Face istorie cu naţionala Armeniei. Antrenorul spaniol a surprins pe toată lumea când a acceptat această ofertă exotică înaintea preliminariilor Cupei Mondiale 2022 din Qatar. Selecţionerul a adunat şapte meciuri de la preluarea mandatului şi nu a fost învins în niciunul din ele. Ultimul rezultat, o victorie de prestigiu în faţa Islandei, echipa care a încântat lumea fotbalului la ultimele turnee continentale. Evoluţiile acestei naţionale sunt de neoprit. Armenii fac parte din Grupa J a preliminariilor pentru Mondial, alături de Germania, Islanda, România, Macedonia de Nord şi Liechtenstein. Începutul a fost cum nu se poate mai bun, cu două victorii în primele două partide, ultima în faţa Islandei cu 2-0. Anterior a câştigat la limită în Liechtenstein"

Armenia este la egalitate de puncte cu Germania după primele două jocuri în grupă. Mâine, naţionala de fotbal a României va juca în Armenia de la ora 19:00, o victorie ajuntându-ne să egalăm cele două formaţii din funtea clasamentului, Armenia şi Germania. Armenia a avut totuşi cel mai uşor program jucând cu Liechtenstein şi Islanda.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: armenia 

viewscnt
Articole similare