Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi a pierdut la două goluri diferenţă, dar nu abandonează lupta: ”Mergem peste ei!” Jucătorii lui Bergodi au contestat arbitrajul

Sepsi a pierdut la două goluri diferenţă, dar nu abandonează lupta: ”Mergem peste ei!” Jucătorii lui Bergodi au contestat arbitrajul
Comentarii

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a suferit o înfrângere pe teren propriu, 1-3 (0-2), cu formaţia suedeză Djurgarden, joi seară, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Suedezii au condus cu 3-0 prin golurile înscrise de Edvardsen în minutul 26 (din penalty) şi Julian Asoro în minutele 31 şi 54. Alexandru Tudorie a redus din diferenţă în minutul 79, din penalty.

Chiar dacă au de recuperat două goluri, jucătorii de la Sepsi nu şi-au pierdut încrederea. Mitrea crede într-o întoarcere de scor. De asemenea, jucătorul covăsnenilor a acuzat arbitrajul. 

”Mergem peste ei!” 

”Nu cred că am făcut un meci chiar aşa slab. Dacă nu mă însel au dat gol la primele ocazii. Asta e diferenţa de calitate, ştiam. Nu ne domoralizăm. Au dat primul gol din nimic. S-a dat un penalty... dacă rupi aşa jocuL, e dureros. A venit şi golul 2.

Meritul lor, au echipă bună. Nu cred că s-a văzut mare diferenţă, dar mergem optimişti. Te demoralizează. Încerci să joci, apoi vine o acţine şi îţi dă gol. Au calitate, jucători puternici. Totuşi, peste o săptămână mergem peste ei şi vedem ce o să fie”, a spus Mitrea, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: sepsi-conference league-sepsi 

viewscnt
Articole similare